royalstar3 Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 no i ważne spradzać ciśnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman11 Opublikowano 15 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 ja swoim też razem z plecaczkiem zrobiłem 50 mil i , prędkość była różna ale nie przekraczałem 130 km/h przy tankowaniu weszło prawie 22 l czyli niewiele już zostało w zbiornikuKolego chyba żartujesz na 50mil czli 80km spaliła Ci 22l to gruba przesada u mnie tak w koło komina spala do 6,5litra w trasie do Chorwacji w tym roku na autostradach około 6 ale prędkości około 120/140km/h jadąc ekonomicznie około 100 w trasie spalanie około 5l na setkę :) TAK a czytałeś wcześniej " PO ZAŚWIECENIU SIĘ KONTROLKI " najpierw poczytaj !!! A w chorawcji przy prędkości 160 - 180 to chyba 7,5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1z Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 wto co do spalania to coś w tym jest ja myślę że zależy jak kto jeździ przy spokojnej jeździe to mój pali 5-6 na 100 ale jak kiedyś leciałem do Warszawki to spaliłem 8 ale przy agresywnej jeździe tak więc tak jak przy samochodach powoli i jak 90 latek czyli oszczędnie, agresywnie i szybko to lej i płacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mercurius Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Jakieś plany na sezon 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariow Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 (edytowane) Mercurius ja mam w planach na tą chwile dwa wyjazdy: w czerwcu gdzieś do ciepłego kraju i tu chyba bedzie to Toskania a drugi wyjazd to 8-13 wrzesień jest European-Bike Week am Faaker See ktory chcę połączyć z przejechaniem przez przełęcz Grossglockner. Edytowane 25 Listopada 2014 przez Dariow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio77 Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Ja mam plan na 2015 rok!Pojeździć i nie dać się zabić ;)Na poważnie, to marzy mi się RODOS, CHORWACJA, ale okazało się, że Koleżanka kupiła dom w Hiszpanii i chce aby co jakiś czas Ktoś go odwiedzał, więc będę miał klucze i jest to jakiś pomysł na wakacje - motocyklem???Jak ustalę ilość dostępnych pokoi, to dam znać, może Ktoś z Was się skusi na wyjazd w siodle.Tym bardziej, że ja już powoli kończę budowę domu i wreszcie będę miał więcej czasu wolnego ;) Cytuj Jest wypadek, auto w rowie, Lekarz udziela pomocy rannym, Policja zabezpiecza miejsce zdarzenia, Straż Pożarna neutralizuje wycieki, a po pól godziny przyjeżdżają dzielni Strażnicy ze Straży Miejskiej i wypisują mandat za parkowanie na trawie… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodi Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Ja z plecaczkiem standardowy zlot w Augustowie w poowie czerwca i wzcieczka do Chorwacji druga poowa czerwca lub sierpnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariow Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Ja mam plan na 2015 rok!Pojeździć i nie dać się zabić ;)Na poważnie, to marzy mi się RODOS, CHORWACJA, ale okazało się, że Koleżanka kupiła dom w Hiszpanii i chce aby co jakiś czas Ktoś go odwiedzał, więc będę miał klucze i jest to jakiś pomysł na wakacje - motocyklem???Jak ustalę ilość dostępnych pokoi, to dam znać, może Ktoś z Was się skusi na wyjazd w siodle.Tym bardziej, że ja już powoli kończę budowę domu i wreszcie będę miał więcej czasu wolnego ;)Dyzio jeżeli ten dom jest gdzieś nad morzem to ja jak najbardziej jestem chętny :) może koleżanka bedzie chciała wynająć za jakieś rozsądne pieniążki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio77 Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Do morza jest niecałe dwa kilometry ;)Guardamar del Segura osiedle Eden Cytuj Jest wypadek, auto w rowie, Lekarz udziela pomocy rannym, Policja zabezpiecza miejsce zdarzenia, Straż Pożarna neutralizuje wycieki, a po pól godziny przyjeżdżają dzielni Strażnicy ze Straży Miejskiej i wypisują mandat za parkowanie na trawie… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIETEK 75 Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Pozwolę sobie wrócić do tematu paliwowego - mojej Staruszce nie zdążyło się przekroczenie 6 - przeważnie w okolicach 5 - z tym zastrzeżeniem że mnie się nie śpieszy ... chociaż pamiętam raz odkręciłem 160 - ale tylko na chwilę ... :blush: i byłem sam - tylko z nią ... ona chyba to lubi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariow Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Do morza jest niecałe dwa kilometry ;)Guardamar del Segura osiedle Eden Podoba mnie się zaczynam zbierać kasę dawaj jakieś konkrety na PW :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harbuz Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Dyzio jeżeli ten dom jest gdzieś nad morzem to ja jak najbardziej jestem chętny :) może koleżanka bedzie chciała wynająć za jakieś rozsądne pieniążki :)Może na Gruzję?? Oczywiście przez Turcję. Sevastopol odpada. Czekam na chętnych. Termin wakacyjny. Żona nauczyciel.Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbysio Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 A może Norwegia Fiordy podobno jest tam na co popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korsarz Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Nareszcie ja dorobiłem się kolegi który kupił sobie venture i przyszły sezon zapowiada się optymistycznie. Mam nadzieję,że dołączy do forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruz25 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 (edytowane) Witam wszystkich ,trochę zapomniałem o tym forum ale znaowu jestem :crossy:Z korsarzem -Jerzym znamy się parę lat ,długo by opowiadać :biggrin:Po sprzedaniu Hondy Shadow Jerzy znalazł mi Venturke ,13 gudnia wsiedliśmy w busa pojechaliśmy kupić Yamaszkę .Jak to mówią życie zaczyna się po litrze :blink: :blink: :blink: mam nadzieje że będe zadowolony z zakupu :biggrin: POZDROWIONKA Edytowane 18 Grudnia 2014 przez intruz25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi