gregor83 Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 (edytowane) Witam dziękujemy wszystkim którzy byli razem z nami na Kapucyńskim Pikniku Motocyklowym, wasza obecność była zdumiewająca. Podzielcie sie waszymi spostrzeżeniami co do samego przebiegu i organizacji, ku poprawieniu tego na następne :crossy: spotkania. Edytowane 17 Maja 2010 przez aftys6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotreQ92 Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Jak dla mnie to było fajnie, choć nie mam porównania bo byłem pierwszy raz na takim większym zlocie. Dużo fajnych motocykli, dobre żarcie, dobra organizacja, choć można by za rok wymyślić więcej konkurencji. No i jakoś szybko ten czas zleciał :) Ogółem fajna impreza :) Cytuj "Bez Gwiazdy nie ma jazdy" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 co do ...a nie mozesz sie ekscytowac w istniejacym watku i piszac jak normalny czlowiek? Po co tworzyc nowy watek scisle zwiazany z drugim dotyczacym tej samej imprezy :rolleyes: R. Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor83 Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 sorki poprawie sie na nastepny raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Połączyłem dwa tematy o tej samej imprezie do kupy. Wieczorem postaram się wrzucić trochę fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotreQ92 Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 (edytowane) Ja mam ok. 80 zdjęć i filmiki z przejazdu ale trochę chu**** bo wiadomo jak się kameruje cyfrówką na skuterze z ręką w górze :D :::::::::::::::::EDIT:::::::::::::::: TUTAJ LINK do albumu w którym jest 84 zdjęć z Kapucyńskiego Pikniku Motocyklowego. Edytowane 17 Maja 2010 przez PiotreQ92 Cytuj "Bez Gwiazdy nie ma jazdy" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi