Mikołaj Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Witam, informuję o kolejnym Kapucyńskim Pikniku Motocyklowym w Lubartowie, który odbędzie się 15 maja 2010. Impreza w tym roku zostaje przeniesiona parę metrów obok, na teren boiska Gimnazjum nr 1 w Lubartowie (żeby wyeliminować ewentualne problemy z niepewnym gruntem, boisko jest asfaltowe), które jest "przez mur" od klasztoru. Więcej szczegółów niebawem. A do imprezy bardzo zachęcam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 PLAKAT IMPREZY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goguś Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Czy będą tam siostry kapucynki??? :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Czy będą tam siostry kapucynki??? :clap: Nie, ale bedą siostry bose w trzewikach ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Opublikowano 10 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Wjazd na imprezę kosztuje 10zł, będzie kiełbaska prawdopodobnie jakaś zupka. Głównym elementem pikniku jest msza w intencji motocyklistów o godz 16, później będzie koncert i parę innych atrakcji. Obowiązuje zakaz spożywania alkoholu ze względu na charakter wydarzenia. Zbiórka na LOTOSie 15.30. Przypominam datę: 15.05.2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goguś Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Jak bezalkoholowa....W czasie mszy,wielebny będzie siorbał winko... :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogun210 Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 WITAM CZY na imprezie będzie można się zapisać do LSM (nie chodzi o mnie ) ???? :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Wjazd na imprezę kosztuje 10zł, będzie kiełbaska [...] ...za 10zl to chyba z kilogram tej kielbasy bedzie :icon_razz: Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Opublikowano 11 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 część kasy ze zbiórki będzie przekazana na rehabilitację pewnego chłopaka, nie pamiętam teraz nazwiska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 część kasy ze zbiórki będzie przekazana na rehabilitację pewnego chłopaka, nie pamiętam teraz nazwiska ...szlachetnie :lalag: Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotreQ92 Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Te 10 zł to od każdej osoby czy od pojazdu a reszta za free? A 2 osoby na jednym moto to jak z kosztami wjazdu? Cytuj "Bez Gwiazdy nie ma jazdy" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Opublikowano 12 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 10zł od pojazdu, tak mi się zdaje:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 10zł od pojazdu, tak mi się zdaje:P ...a ja zgadywalbym, ze od osoby - przeciez pasazer tez kielbase zje :icon_razz: Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor83 Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Koszt to jak juz wiecie 10 zł i to od osoby (w koszta wliczone są smycz naklejka ze spotkania kartka z jedzeniem czyli tależ grochówki lub Bigos i Kiełbasa z grila + dodatki) dodatkowe porcje kiełbaski jak i grochówki oraz bigosu bedą płatne(ceny na miejscu) Będzie też loteria fantowa prowadzona przez wolontariuszy (cała kasa też zbierana dla Patryka) podkoszulki koszt 20 zł, dodatkowa atrakcja bedzie ujeżdzanie byka. Przy posiłku bedzie koncert i różne atrakcje. Cały zysk ponad koszty organizacyjne z imprezy bedzią przeznaczone dla naszego kolegi Patryka Grzegorczyka. Sumy zebrane będa podane do informacji publicznej. Warto się pojawić i dobrze sie pobawić w swoim gronie. Zbiórka godz 15.30 LOTOS Początek 16.00 Msza Święta w intencji śp. Dagmary, zmarłych motocyklistów, jak i za nas wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal15qaz Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 witam . Czy zbiórka pieniędzy będzie dla Patryka Grzegorczyka który miał wypadek samochodowy i jest teraz w ciężkim stanie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi