Gohan Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Witam Wink mam mały problemik , otóż rozbierałem dziś silnik Minarelli AM 6 i w momencie gdy zdjąłem pokrywę spadła tulejka taka jak na zdjęciu poniżej . Gdzie jest jej miejsce ??? Najlepiej jakby ktoś to zobrazował na jakimś zdj. z góry dzieki http://i42.tinypic.com/2gv0djc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarekmbx Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 daj jeszcze zdjęcie tego co jest pod pokrywą Cytuj www.zaplon.fora.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsel Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Sprawdź czy czasami nie jest to tulejka która wchodzi na ośke od wirnika pompy wody. Cytuj motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gohan Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Wydawałoby się ze mogła wypaść z popychaczy ale za mała jest w ten otwór http://img408.imageshack.us/img408/9600/45513139.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pypek9 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Nie widzę jej grubości ścianki, ale może jest od podtrzymania dekla (nie wiem jak to się precyzyjnie nazywa), tam gdzie się śrubę zakłada do dekla.. Sorki za nieprecyzyjne określenie tego, ale nie potrafię jego nazwać jakoś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarekmbx Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 ale to na pewno jest tulejka? bo ona ma tylko 3mm średnicy... daj zdjęcie silnika Cytuj www.zaplon.fora.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Dekiel jest ustalany na dwóch małych tulejkach (na nie tez często zakłada się uszczelkę przed założeniem dekla aby się miało na czym trzymać.) popatrz dokoła po otworach na śruby, dwie z nich będą większe (patrząc do środka silnika) i w jednej powinna byc tulejka, druga jest właśnie ta zagadkowa...... wstawiasz na miejsce, zakładasz uszczelkę zakładasz pokrywę i skręcasz ;) Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hondacr250r Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 tak to napewno to sprawdź jeżeli ci wejdzie w którys otwór gdzie przkręcasz kopułe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi