Jeż Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 (edytowane) Witam czy jest roznica miedzy czesciamu pomiedzy modelem 98r a nowszym modelem z 2000r. chodzi mi o lampe, kiere, licznik, kostki przelacznikow. gdzie moge to sprawdzic (moze macie lnki do katalogu czesci i rocznika pasujacego) thx z gory Pozdr Edytowane 24 Kwietnia 2010 przez Jeż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Rzuć okiem w katalogi części: http://www.bikebandit.com/suzuki-motorcycle-parts/oem-parts Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi