DZIADU Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 (edytowane) http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C12735633 Jak widać przyszła pora na sprzedaż mojej bejcy, myślę, że kolejny właściciel będzie nią śmigał tak jak ja ;) Edytowane 22 Kwietnia 2010 przez DZIADU Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoivan Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Słabo z linkiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 http://otomoto.pl/index.php?sect=edit&requ...rver=otomoto.pl Jak widać przyszła pora na sprzedaż mojej bejcy, myślę, że kolejny właściciel będzie nią śmigał tak jak ja ;) Zbierasz Dziadu na nowe wiosło? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Link już działa :) Nie Rebelku, rozglądam się raczej za jakimś kąbiakiem, celem przewożenia graciarni od koncertu do koncertu ;) Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Czy do takich celów nie lepszy będzie Van? Nie tylko graciarnie można przetransportować ale i z gruppies miło czas spędzić :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 (edytowane) Np: Żuk. :bigrazz: Żuk nie był Vanem...ale Nysa Towos już tak :biggrin: ....dobra spadamy bo nas Dzidunio usiecze ;) .... Edytowane 22 Kwietnia 2010 przez rebel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 (edytowane) Oprócz wożenia gratów musi to być fura również dla mnie, więc Vitek czy inny Transit odpada ;) Do przeciętnej wielkości kąbinatora, wraz z basistą swobodnie się zapakujemy, kąbinerki też ;) Kanapa dla trzech groupies pozostanie wolna, Boruta jest żonata, więc dwie zostają dla mnie :P Edytowane 22 Kwietnia 2010 przez DZIADU Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi