Pstryk2528 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Witam! Wczoraj stałem się szczęśliwym nabywcą SC33 (jutro w dziale ``chwal się`` bo nie mam fot :buttrock: ) ma ona jednak parę drobnych rzeczy do naprawy do których zabiorę się w weekend. Jeszcze nawet nie zaglądałem, ale chciałbym żebyście mnie jakoś nakierowali żebym wiedział co i jak. Do dopieszczenia mam: 1. Po rozłożeniu stopki motocykl nie gaśnie. 2. Kierunkowskazy włączają się z opóźnieniem jakichś 10s... Słychać czasem brzęczenie i dopiero zaskakuje, a czasem zaskoczy bez pobrzękiwania. 3. Kontrolka biegu jałowego świeci się bez przerwy, gdzie jest czujnik? Może to nic wielkiego poza kierunkami, ale chciałbym to naprawić bo nie lubię jak coś nie gra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Pomogę Ci tylko tyle podpowiadając że pkt.1 i pkt.3 mają na siebie wzajemne oddziaływanie. :biggrin: Czyli moto nie gaśnie po otwarciu stopki bo ciągle luz się pali. Może masz spięte na krótko a może trefny włącznik, nie wiem gdzie w CBR jest włącznik ale często można go znaleźć w okolicy zębatki łańcuchowej przy silniku, pod pokrywką. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilp7 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 a co do pkt. 2 to zapewne przerywacz juz wysiadl i nie dziala jak powinien. Koszt jakies 15-25 zl :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi