zachtomasso Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Raczej 4T. Rozglądałem się za XL i DR. Ale musze trochę uzbierać, żeby coś sensownego łyknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2004 to kup xlr - jest chyba najfajniejszasuzuki dr ma ten sam silnik co w GN....jeszcze moze sie rozejrzyj za MZ SX 125 bo ona jest całkiem ładna i silnik ma mocny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zachtomasso Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2004 tak tez myślałem. poszukam. Choć prawdę mówiąc zastanawiam się też na przeskoczeniu 125 i wtedy XL 250 lub DR 350 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2004 no to byloby najlepsze rozwiazaniena xl ci starczy ale na dr to nie wiem. tzn na pewno znajdziesz jakas dr 350 za 6000 ale nie wiem w jakim stanie, tez chcialem ją kupic i szukałem ale było ciezko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zachtomasso Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2004 No to szukam. Jak znajde to na pewno się odezwę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Enduras. Ja też nie narzekam (co widać w poście na górze) Moje to MT a nie MTX. Pewnie masz juz centralny amor, 12V instalację i wieksze koła. Ja na swoim czuję się czasami jak hipopotam w maluchu więc szukam czegoś większego. Poza tym tak sie przywiązałem, że chyba i tak jej nie sprzedam, bo się trochę przywiązałem A niech stoi, dzieci będą się uczyć jeździć Na razie znalazłem super sposób na tuning mechaniczny. Jem mniej i jak mi waga spadnie to będę miał na 100% lepsze osiągi Powaznie !!! No mam większe koła,Centralny Amor(pikna sprawa),12V a to jest już Coś :twisted: :) A ile Leci Twoja MT??. Bo mój MTX 100-105km/h wyciąga :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zachtomasso Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2004 No widzisz. U mnie z tą prędkością jest o wiele gorzej ale pracuje nad tym. Obecnie wszystko co da sie osiągnąć to 75 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ube Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Powiem tylko jedno: żadnych wynalazków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi