niki_lauda Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 witam. potrzebuje skorzytsac z waszej fachowej wiedzy ktorej ja w tym temacie nie posiadam: mianowicie czy stelaz zegarów od rn04 ( 2000-2001) a rn01 (98-99) to to samo?? ps. wiem ze roznia sie nieco lampy i przednia czasza, ale nie mam jak sprawdzic czy stelaz jest ten sam czy moze jednak inny. za wszelkie info bede wdzieczny. sz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Nie, to nie jest to samo. Jeżeli przymierzasz się do kupna polecam: http://owiewki24.pl/STELAZE_OWIEWEK-k119-0--default.html, wysoka jakość, tanio i pasuje idealnie. Nie szukaj używek, ciężko znaleźć prosty, wiem z doświadczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niki_lauda Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 dzieki za informacje. łudziłem sie ze moze... ale bylo bardzo prawdopodobne ze nie bedzie pasowac. 400 zl za stelaz nowy to i tak taniej niz uzywki z allegro za 500?! dzieki i i pozdrawiam sz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi