Bob-ER5 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Witam. Może dla niektórych śmieszne pytanie, ale zamierzam zmienić olej w swoim motocyklu(er-5), jednak niedługo oddaje go do regulacji zaworów + synchro i czyszczenie gaźników i zastanawiam się czy wymienić olej przed czy po serwisie? Czy wymiana oleju nie ma żadnego wpływu na powyższe czynności? Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pegaz Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Mozesz wymienic przed serwisem, jak i po serwisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zarzyk Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Wymiana oleju nie ma nic do regulacji, a nawe moim zdaniem lepiej byłoby gdybys wymienił ten olej przed serwisem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongor Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Nic nie ma do rzeczy, jeżeli chodzi o jakość regulacji. Natomiast tak jak napisał zarzyk, wymień przed, ponieważ moto będzie trochę grzane na postoju. Niech ma świeże smarowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezik Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 po mojemu to trzeba fachowcom zostawić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mynia Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 jak nie masz daleko do Sosnowca, to wal śmiało. elegancko ci zrobią :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 ja wole po regulacjach a jeszcze jaka kukurydza z miedzy zebow mi wpadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi