Tomek Kulik Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Ja wyznaje zasadę, że należy fruwać samemu, jak najdalej od sprzęta i od kierowcy/pasażera. Masa duetu na pewno nie działa pozytywnie na wytrzymałość ubrań. Natomiast fikołki z 200kg żelastwa... zdecydowanie bolą :icon_mrgreen: . Ale w życiu to bardzo często jest: ło ku*wa i J E B!, albo samo J E B! Prawda :lalag: Resztę dobrze opisał Konrad. :lalag: Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onael Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 (edytowane) No to teraz już wiem, jak zachowuje się pasażer podczas gleby :P Dzisiaj zjeżdżając na parking załapałem piach i przyznaję, że za mocno przyhamowałem. Cebulka poszła na bok a my jakieś 3 metry czyściliśmy asfalt :) Żona złapała się mnie kurczowo i służyłem za tarczę :D Edytowane 17 Kwietnia 2010 przez onael Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paleczek Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Wywołałeś wilka z lasu ;) A tak na powaznie to wazne ze nic Wam nie jest. Ja tez wlasnie dopiero zaczynam jazdy z plecaczkiem ale mam nadzieje ze ominie nas tego typu "przyjemnosc" :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onael Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Teraz to sobie jaja z tego robimy :) Ale mieliście rację pisząc, że nie da się przewidzieć reakcji pasażera. I faktycznie podczas gleby nie ma czasu na myślenie o tym jakby się tu poskładać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Googi Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Pamietam jak z kumplami zrobilismy sobie rajdzik po lesie ; ) Kolega na simaku z plecakiem stracił przyczepość przy 70k/h jak poleciał po kałuży przykrytej lisciami . Patrze sobie jak kłada sie pieknie na boczek i szok plecak połozyl sie na kierowcy ja suneli po błocie heeheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkudlar Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 gleby nie było ale plecaczek odpadł ! http://www.youtube.com/watch?v=O6OFu3ZFnVk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi