kosmos Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Witam Panowie, mam problem z moją WR. Podczas jazdy, nagle przestało działac sprzegło. Sprzęgło a właściwie dziwgnia dziala za pomocą hydrauliki firmy HEBO. po zaholowaniu do garażu, zauważyłem ze taki czerwony element który wchodzi z przodu pompki hydraulicznej chyba jest ukruszony, bardzo dziwne bo nigdzie raczej nie zawadziłem. Nie mam pojęcia jaki tu element wymienić, porobilem zdjęcia tych elementów, moglibyście rzucić na to okiem jak tą sprawę ugryźć? Może to kwestia wymiany tego czerowonego elementu, który przechodzi przez gumową nakładkę na pompkę i styka sie z tłoczkiem? Bardzo proszę o jakąś rade i z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
major000 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Wrzuć te zdjęcia. Ten czerwony element to pewnie regulacja luzu klamki sprzęgła. Opisz dokładniej co się stało, sprzęgło ciągnie, ślizga się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi