Droop Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 jedzie z nami dwóch co zamierzają wolniej bo nakedami jadą( 120- 180), zawsze zaczekamy jak trzeba. Każdy jedzie na miarę możliwości. Kenji trasą z zeszłego roku jechałem tydzień temu jest tak rozjebana, że poduszkę trzeba na zbiorniku zamontować :) to ja się pisze :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 jak by ktos chcial my ze skarzyska lecimy okolo 6.30 sie zbieramy wiec kolo 7 wylatujemy. spotkanie na statoilu lub bliskiej na e7 w skarzysku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemoXX Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Ja co prawda nie jadę, ale jak mogę się wtrącić to w innym wątku na temat Częstochowy przeczytałem, że poza mszą o 12-ej żadnych atrakcji jak np. parada nie przewidziano, więc chyba nie macie się co zrywać zbyt wcześnie, 3 godziny to chyba każdemu nawet z dwoma postojami wystarczy. Szerokości i postarajcie się wrócić w komplecie :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Droop Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 jest parada z przeprośnej górki na wały o 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdaniels Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Z chęcią bym się dołączył do jakieś grupy Czy jest już coś ustalone. Pozdr. A Przepraszam :notworthy: . Jestem tu nowym Czytaczem :biggrin: więc Witam wszystkich Kultura osobista u motocyklistów zawsze na pierwszym mięjscu. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha56 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 jak chcesz jechać żeby zdążyć na paradę to zapraszam na 6.50 na statoil zbrowskiego, jak tylko na mszę to na lukoil czarnieckiego na 8.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4lbercik Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 (edytowane) W takim razie będe o 8.00 na Lukoilu. Edytowane 17 Kwietnia 2010 przez 4lbercik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe68 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Grupa wolniejsza i prosto na msze o 8.00 na Lukoi (Czarnieckiego \Wernera) trasa do ustalenia na miejscu zapraszam wszyscy mile widziani :bigrazz: Grupa wolniejsza i prosto na msze o 8.00 na Lukoi (Czarnieckiego \Wernera) trasa do ustalenia na miejscu zapraszam wszyscy mile widziani :bigrazz: Cytuj http://www.youtube.com/user/piotrpepe68https://picasaweb.google.com/lh/myphotos?noredirect=1http://piotrgierasinski.blog.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Droop Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 w takim razie życzę wszystkim udanej podróży i jak najmniej niedzielnych kierowców :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdaniels Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Dzięki. Podjadę na 6:50 Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 A ja się wypisuję :banghead: Ze całego tewgo forum bo się już czytać ku*wa nie daje :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczeniak Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Titi najebales sie z ranca?????????? :flesje: :flesje: :flesje: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi