bigboykr Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Chłopie, żaden endurak, który będzie sobie dawał radę w terenie, nie bedzie wystarczająco szybki na asfalcie. Trzeba się z czymś pogodzić. Albo chcesz smigać w terenie i liczysz się z tym, ze na asfalcie będzie wolniej i mniej wygodnie albo chcesz szybko po czarnym ale wiesz, że z terenu to najwyżej ubita szutrowa droga. Sam nie wiesz co chcesz. Kup to, co bedzie w dobrym stanie albo to na co Cię stać. Pojeździsz, zobaczysz i albo sprzęt zostawisz albo kupisz coś innego. Określ sobie budżet, włącz allegro i szukaj co jest w tym przedziale cenowym. Poza tym google i forumowa szukajka to jest potęga i praktycznie wszystko już jest opisane. Cytuj http://bigboykr.blogspot.com/ się powoli uzupełnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatsu Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Określ sobie budżet, włącz allegro i szukaj co jest w tym przedziale cenowym. Poza tym google i forumowa szukajka to jest potęga i praktycznie wszystko już jest opisane. Bigboykr pojachał dość ostro, ale ma rację. Patrze na motocykle w jego stajni i wiem że pisze z doświadczenia. Ja też mam trójkę 1 600 cruisera, TT 600 S belagarde i 250 do terenu. I dopiero teraz wiem że nie da się zrobić jednego z wielu. Wejdź na fora i zobacz co ludzie piszą o swoich motorkach. I nie załamuj sie tylko próbuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi