njoyXX Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Witam. Czy mozna wogole zrobic taki manewr z PC np.kupujemy uzywany od jakiegos modelu motocykla i wkladamy go do innego motocykla innej marki? Jesli jest taka mozliwosc to jak go potem ustawic w nastepnym motocyklu?Skad mapy itp? Pozdrawiam,Michal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qunio Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Witam. Czy mozna wogole zrobic taki manewr z PC np.kupujemy uzywany od jakiegos modelu motocykla i wkladamy go do innego motocykla innej marki? Jesli jest taka mozliwosc to jak go potem ustawic w nastepnym motocyklu?Skad mapy itp? Pozdrawiam,Michal Power Commander to urządzenie typu plug-and-play, które wpina sie w standardowe wtyczki w danym motocyklu a co z tego wynika to to, że każdy PC jest wyposażony we wtyczki pod konkretny motocykl. Nie wiem czy jest mozliwa przeróbka wtyczki, ale napewno nie jest tak, że urządzeni pasuje do każdego motocykla. Z mapami nie ma problemów wszystkie wraz z kompletnym oprogramowaniem potrzebnym do ich wysłania do PC i modyfikacji są dostępne na ich stronie. Kabel do połącznie z komputerem to zwykłe b mini sam niedawno kupywałem. Oczywiście te mapy ze strony dają poprawe, ale nie maksimum osiągów - do tego potrzebna jest hamownia i jakiś chłop co wie jak sie do tego zabrać a nie wiem czy w Polsce jest takich ludzi pod dotatkiem - szczerze wątpie. Pozdrawiam SportJazda.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Nie ma takiej opcji żeby tak żonglować sobie komputerami. lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
njoyXX Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Hej. Dzieki za wypowiedzi. Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi