robek46 Opublikowano 6 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Pogoda słaba może sobota albo niedziela. Może być Orlen. Podajcie propozycję to coś wymyślimy. Mamy w Wawie imprezy sobota i niedziela http://www.mensday.pl/ albo w niedziele http://www.scigacz.pl/Motocyklowa,niedziel...kend,12686.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robek46 Opublikowano 24 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 I jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiking_S Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 (edytowane) Jestem ZA! Jak się będziemy namierzać w takim tempie jak do tej pory to nas jesień zastanie :biggrin: Wrzucam propozycję okolicznej wiślanej trasy turystycznej: Północna: Leszno-Zakroczym-Czerwińsk n.Wisłą-Wyszogród-Sochaczew-Błonie Południowa: Leszno-Kazuń Polski-Wilków-Kamion-Sochaczew-Błonie W sobotę wg.prognoz może (trochę) padać, a w niedzielę jeszcze bardziej Zatem proponuję PIĄTEK (29.05.10)"po robocie" Startuję z Błonia ok. 16.30 Jeśli ktoś ma ochotę na przejażdżkę :crossy: - będzie mi miło. Pozdrawiam Edytowane 25 Maja 2010 przez Wiking_S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robek46 Opublikowano 25 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Piątek to zły dzień. Może Sobota lub Niedziela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiking_S Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Piątek to zły dzień. Może Sobota lub Niedziela. To zależy...w końcu to nie 13-ty tylko 28 :biggrin: Ruszamy (bo już jest nas troje - i 2 moto :crossy: :crossy: )jutro z Błonia- zgodnie z planem (no może 1/2 godz.później). A w sobotę -może do PIĄTKU :biggrin: przez Łowicz Trasę proponuje Kefir (zamiast wypadu do Kazimierza) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robek46 Opublikowano 27 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Może uda mi się dojechać do domu na 16.30 to się przynajmniej spotkamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiking_S Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Może uda mi się dojechać do domu na 16.30 to się przynajmniej spotkamy. Ok.dobrze-by-było bo korespondencja dłuuugo trwa Będę o 16.45 na Rynku w Błoniu - zaparkuję się gdzieś koło nowego Kiosku (na wysokości Saloniku ERY) W zależności od pogody/okoliczności albo polecimy jak wyżej opisane/albo inaczej :biggrin: Juto (sobota) namierzam się z Kefirem (wątek "Kazimierz Dln.") na wypad do Łowicza- Piątku-Łęczycy Startujemy z BP "Pod Bażantem" ok. 9.30 Więc jak siędziś nie zjedziemy - to jest szansa jutro Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robek46 Opublikowano 28 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Następnym razem się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiking_S Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Co robicie/macie zamiar polatać w Święto (czwartek)? :crossy: Może się skrzykniemy[wreszcie skutecznie :bigrazz: ] Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robek46 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Mam gości, nie polatam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiking_S Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Mam gości, nie polatam. Taki lajf. No to DO-ZO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
an_o Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Witajcie, Jeśli ktoś ma chęć MY (4 szt)lecimy do Gizycka na 3-4.06.10r zjeść rybkę. Anita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiking_S Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Witajcie, Jeśli ktoś ma chęć MY (4 szt)lecimy do Gizycka na 3-4.06.10r zjeść rybkę. Anita Dzięki za zaproszenie! Smacznego :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_WZ Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Witam wszystkich ,jest to mój pierwszy post. Jestem z Błonie ,dokładnie z wsi Witki i do Błonia mam około 6km .Jeżdżę chopperem i zawsze trasą Poznańską . Widziałem kolegę na Suzuki :biggrin: . Jeżdżę takim motorem : http://lh5.ggpht.com/_J3tdsU0i_Jc/TBngEG7D...0142%5B1%5D.jpg http://lh6.ggpht.com/_J3tdsU0i_Jc/TBnfg4RV...0145%5B1%5D.jpg Możemy zrobić jakiś zlocik ,tylko mój motor nie pojedzie więcej niż 95km/h ,ale cały czas pracuje nad tym. Pozdrawiam Mateusz ,a i pisać kto mnie widział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
an_o Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Witam, Zapraszam motocyklistów z Błonia i okolic na przejażdżkę do Brochowa na koncert chopinowski w dniu dzisiejszym 4.07.2010 koncert zaczyna się o 13.30, więc o 12.00 przy Jankazie w Bloniu. Są chętni??? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi