art Opublikowano 2 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2004 No!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja mam 3 filmiki z mz i CZ 175 !!!!!!!!!!!Szukałem miejsca gdzie by to wrzucić i nareszcie bedzie takie miejsce!!!! ;) ;) :) ;) :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzych_Olsztyn Opublikowano 2 Grudnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2004 To B dobrze, że macie jakies fajne pliki. Ja mam naprewde sporo LUK tez na sporo z tego robimy początek, a co wy dodacie to zobaczymy, bo jak tego sporo bedzie to powiekszymy zerwerek do 1 giga. Na poczatek 500 mega ale jak bedzie potrzeba to no problem, bedzie i wiecej. Kazdy bedzie mógł pozakładac swój własny katalog, ze zdjeciami jego ETY albo innego 2taktu np WSKI :) CZ, JAWY, SIMSONA, albo CROSSów 2T. ZApraszam juz za niecały tydzień :mrgreen: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzych_Olsztyn Opublikowano 2 Grudnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2004 robie nowy temat tam klikajcie. Od Dzisiaj serewer FTP juz działa oficjalnie, a to dzieki Łukaszowi nick na forum LUK 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi