jarek s Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 (edytowane) Proponuję w tą sobotę wyjazd. Uzgodniłem z szefem że do soboty, do godziny 10 nawierzchnia będzie juz przygotowana pod współpracę z naszymi gładkimi gumami. Ceny/od 1 sztuki motocykla: 1 godzina 20 PLN Czas no limit 100 PLN Z tego względu że na miejscu są natryski i wysiłek na torze też jest znaczny, to proponuję z soba zabrać ręcznik i coś do przebrania. Zel pod prysznic i inne takie tam są na miejscu. Dobrze jest też dopompowac opony przed wjazdem na tor, i lepiej zatankować do pełna po jeździe niż przed jazdą-zawsze łatwiej idzie przerzucać maszynę z zakrętu w zakręt. Chcę być na miejscu około 10-11 rano. Nie ma limitu chętnych. Serdecznie zapraszam, rozprostowanie kości i złapanie jeździeckiego feelingu na torze jest zdecydowanie bezpieczniejsze i efektywniejsze od jazdy miejsko-podmiejskiej. Założenie jest takie że nikt na miejscu specjalnie nie pajacuje, że jest to wyjazd w celu znalezienia się na wiosnę z powrotem za kierownicą, rogrzewkowo-treningowo, bez bitw i wbijania zębów w plecy ściganego. Ten wojenny repertuar zostawimy sobie juz na nastepny wypad, jak się juz rozgrzejemy troszkę, wtedy się pościgamy :icon_mrgreen: . Załozenie jest też takie że tych dwóch linijek co wyżej napisałem, niesamowicie mocno do serca nikt nie będzie brał :crossy: :biggrin: Link do obiektu http://www.moto-park.pl/ Edytowane 22 Marca 2010 przez jarek s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi