A&K Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Witam mam takie pytanko ilu jest motomaniaków z Leszna? bo tak sobie myślałem może spotkamy się większą grupką osób ustalimy termin i zrobimy wspólnie jakąś traskę od tak sobie :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A&K Opublikowano 28 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Widzę że w Lesznie brakuje motocyklistów na wspólne wypady :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 (edytowane) Nie zaśmiecaj miejsca, tylko pisz w jednym temacie. Chyba zdążyłeś zorientować się, że na wypady umawiamy się w "Motocykliści z okolic Leszna łączcie się", to tam pisz o swoich chęciach wspólnego wyjazdu. Nie widzę sensu tworzenia innych takich samych tematów. P.S. W Lesznie nie brakuje motocyklistów chętnych na wspólne wypady, ale po przeczytaniu tematu zorientujesz się, że tylko weekendy są możliwością do wojaży:) Pozdrawiam Beti Edytowane 28 Marca 2010 przez Beti Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A&K Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Nie zaśmiecaj miejsca, tylko pisz w jednym temacie. Chyba zdążyłeś zorientować się, że na wypady umawiamy się w "Motocykliści z okolic Leszna łączcie się", to tam pisz o swoich chęciach wspólnego wyjazdu. Nie widzę sensu tworzenia innych takich samych tematów. P.S. W Lesznie nie brakuje motocyklistów chętnych na wspólne wypady, ale po przeczytaniu tematu zorientujesz się, że tylko weekendy są możliwością do wojaży:) Pozdrawiam Beti Nie odpiszę ci tylko i wyłącznie z tego powodu że chcę mieć jeszcze konto na tym forum, reszty się domyśl. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi