szymus Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2004 A mi się podoba i jak slysze ze piszecie ze to zle wyglada czy ze go zepsol to mnie smiech ogarnia ;) widzialem ladniej przerobione ale ten jest też ok. Wydaje mi sie że lepiej aby chlopak zrobil ladny ztuningowany sprzęt z polo niż trzymal orginalną kupę rdzy :( w dwóch workach po ziemniakach :( Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Jezlei był to totalny złom, to moze i lepiej zes go przeroibil. Ale moze trza bylo pomyslec nad remontem i przywróceniem do orginału? Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Aj Greedo tobie nigdy przeróbki sie nie podobaja ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Gdybym nie miał grafiki na 16kolorów mógłbym coś więcej powiedzieć,ale przede wsztstkim nie podoba mi się ten błotnik podniesieony zupełnie psuje charakter (masz go natychmiast opuścić :lol: ), a tak poza tym to ostatecznie może być. P.S. Greedo zmień swój podpis :twisted: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CAM3K Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2004 hahaha...Usmialem sie niezle jak czytalem powyzsze posty. Romety polo powstaly do gry w polo.hahaha No dobra, ale do rzeczy. Mnie sie ta przerobka nie podoba.Nie dosc, ze romety polo sa rzadkie to jeszcze, tak go spartaczyc. Twoj wybor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi