sebo3565 Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Witajcie po raz kolejny ;). Mam problem z moją hondą xl 500. Otórz po ustawieniu rozrządu(bo wydmuchało uszczelkę), niestety nie zaznaczylem dolnej zebatki i spadł łańcuch, bardzo wali w wydech. Przy odpaleniu motocykla zaciągam ssanie i musze mu wykrecic pełny gas wali na 20 cm ogniem. i chodzi jak stare silniki S :)) Dowiadywałem się na ten temat lecz nikt nic nie wie... Miałem przypuszczenia ze może świeca (kupiłem nową i nic), ciągnie lewe powietrze z garrdziela (przejżałem i nic) skoro wali mi w wydech to nic raczej z tych rzeczy. Irozrząd ustawiony na znaki. I teraz moje Pytanko pewnie zrobiłem błąd bo ustawiłem na T a nie na kreseczke kolo niej i może ma za późno zapłon??? W którą stronę go przekręcić o ząb i na której zębatce ( ale pewnie tą dolną co jest na wale ??:) Prosze o pomoc. Z góry dziekuje :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 gdzie mieszkasz? może jakooś niedaleko to bym podjechał Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi