Digidy Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Zaworu nie mam wcale. Mialem ale staly i go wykrecilem. Ssanie dziala na pewno dobrze. I jest z mosiaznej tulejki. to może dlatego strzela? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilp7 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Tutaj nei chodzi o strzelanie tylko o zalewanie. Jutro ide po nowa swiece BR10ES i bo chyba tez moze byc tak ze przes swiece? No ale na 5 probowalem ktore byly sprawne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pypek9 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Jeszcze mozesz przyłożyć rękę do wydechu i zobaczyć czy aby się para nie skrapla i czy nie pluje nieprzepalonym paliwem, lub olejem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilp7 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Nie pluje ale kopci i ja zalewa. A jak ja zalewa to znaczy ze nie przepala :P na koncowce skrapla sie czarna maz. I to jest chyba nieprzepalony olej :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilp7 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zalozylem dzis nowa swiece. Zapalila. Iglice na 2 zabek od dolu, srobka od regulacji jakies 2.5-3 obr wykrecona i ladnie sie wkreca i ciagnie, nie zalewa jej, ale dalej swieca lekko wilgotna. I wkreca sie tylko do 12.5 tys jak jade. jak by jej brakowalo powietrza. Dysze mam dalej 125 i nie wiem czy nie za duza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi