marcin535 Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 (edytowane) po prostu się chcę pochwalić co wy na to??? :buttrock: :crossy: http://www.virago.com.pl/viewtopic.php?t=7540 bonhart88 -no właśnie każdy jest w szoku bo jeździ się galanciarsko po prostu super. każdy mówi nie nie na-pewno kicha rzadko daje jeździć moja lalką ale czasami jak ktoś meczy i później jest karpik i zdziwieni bo naprawdę jeździ się dziwnie dobrze..... Edytowane 15 Marca 2010 przez marcin535 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Gratuluję pracy :lalag: Czy przypadkiem nie opisywales jej ktoregos dnia w Świecie Motocykli?? ;) Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin535 Opublikowano 15 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Gratuluję pracy :lalag: Czy przypadkiem nie opisywales jej ktoregos dnia w Świecie Motocykli?? ;) pewnie kolego miło ze zauważyłeś pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Gratuluje efektu. a tak szczerze szczerze, to z takim przodem da sie skręcać ? jak wyglada eksploatacja, moto z tak radykalnym zawieszeniem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi