Badger Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 ją mam naszywki jeszcze w pierwszej edycji więc teraz nie będę się pisał pomyliłeś tematy, te naszywki jeszcze nie miały pierwszej edycji ;) Cytuj veni , vidi .... i oczom nie wierzę Vulcaneria.pl DajęMuNaZimnym i smażę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 no już wiem które gdzie i kiedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaj Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 1. Kuba 2V - 3 2. Starszy - 2 3. Badger - 4. Igor - 5. Valecki - 3 6. Marius - 2 7. ar2r - 8. Abrams - 9. Trawnik -2 10. Centek - 2 11. Andrzej 1774 - 2 12. kawa 2000 - 2 13. mirek_VN - 2 14. Bubudr - 15. liartez - 3 16. Maraas - 17. Oktogon - 2 18. yamak 24 - 3 19. Piotr 27 - 2 20. Arturek - 2 21. Olcyk - 1 22. AndrzejC - 3 23. ja-jo - 1 24.pklepa-2 25. Papaj - 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek.M Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Dla MC to odpowiada? Pytał ktoś w ogóle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek_VN Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 (edytowane) Ja pytałem i będę wystawiał zaświadczenia za 50 zł opłaty skarbowej od każdej naszywki. Uprasza się o potraktowanie sprawy poważnie bo utworzona jest inspekcja na motolotniach do kontroli zaświadczeń. Edytowane 31 Marca 2010 przez mirek_VN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
centek Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 No dobra.... nie chce poganiać... ale troszku się już chętnego hooopa na naszywki nazbierało.... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamak24 Opublikowano 31 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Spoko :lalag: Zaraz po świętach ruszam z koksem. Nara :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejC Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Spoko :lalag: Zaraz po świętach ruszam z koksem. Nara :flesje: To daj znak-sygnał jak trzeba będzie wpłacić jakąś kasę, czy cóś .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Starszy Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Spoko :lalag: Zaraz po świętach ruszam z koksem. Nara :flesje: ...jak tam w tej naszywkowni, prestali już świętować, czy znaczy haftują ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamak24 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Siema :buttrock: Naszywkownia tyra, tylko mnie cholera zmogło. Daaawno nie chorowałem, a w święta pierdyknęła mnie angina gigant. Tydzień na prochach. I nic mi się nie chciało (nic :lapad: ). Ale już po niedzieli ruszam z tematem. No to pochwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Starszy Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 ....spokojnie , dasz radę, zadbaj najpierw o zdrowie ! Miałem dziś nic nie pisać bo TAKA OKROPNA TRAGEDIA SIĘ WYDARZYŁA, dla mnie tym większa, że pilot tego samolotu por. Artur Ziętek był od nas z Radomia, a szef ochrony p. Prezydenta, Paweł Janeczek, pochodził ze Zwolenia, tuż obok mnie - SZOK I SMUTEK !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
centek Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Niepowetowana strata... niepowetowana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLCYK Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Siema :buttrock: Naszywkownia tyra, tylko mnie cholera zmogło. Daaawno nie chorowałem, a w święta pierdyknęła mnie angina gigant. Tydzień na prochach. I nic mi się nie chciało (nic :lapad: ). Ale już po niedzieli ruszam z tematem. Witam, czy w temacie naszywek coś drgnęło?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi