Ario Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2004 witam! czy ma ktoś antyradar na moto? jest w ogóle coś takiego do założenia, tak sobie dzisiaj pomyślałem jadąc z kumplem samochodem czy może nie założyć antyradaru w moto jakiregoś. pozdr P.S. moralizatorów proszę o nie wypowiadanie się w temacie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fasola Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2004 z założeniem niebedzie raczej problkemu wystarczy podpiąc pod aku i zrobić sobie wlącznik tylko w jakiś sposób trzeba by było go przerobić żeby pokazywał gdzieś w widocznym miejscu że cie namierza suszarka bo odgłosu raczej niebedze słychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obszarnik Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Miałem parę spotkań z falami i nigdy mnie nie zatrzymali. Z tego co wiem to motocykl ma małą powierzchnię odbicia i trzeba dużej wprawy by trafić, ale kumpla przy 170 trafili ;) Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rysiek24 Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2004 ja tylko mialem 80 w miescie zrobili wyklad i puscili ;) ale fakt ze moze byc proble mz namierzaniem moto kiedys jechalem 120 w miescie i wyskoczyl z suszarka ale nic nie zrobili moze mnie nie zlapal :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2004 a ja dostałem mandat na wymuszenie pierwszeństwa przejazdu na pociągu (może lokomitywie - nie pamiętam).Pewnie mam ten mandat gdzieś jeszcze- trzymałem go żeby sie nim chwalić!(aha - wtedy jeszcze jeździłem na MZ etz 150 z roku 1988/nadal ja mam/ ) :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi