goofy-op Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Witam, czy orientuje się ktoś czy kolektory z nierdzewki montowane w gixach chyba po 95r. będą pasowały do olejaka 91` ?? i czy są wersje 4 w 1 bo nie interesuje mnie 4 w 2, jeśli nie to ewentualnie z jakiego moto podejdzie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamikazemario Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 W SRAD były silniki z łańcuchem rozrządu z boku, a w olejaku pomiędzy środkowymi cylindrami. Wynika z tego, że kolektory będą miały różną szerokość. Czyli bez przeróbek się nie obejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goofy-op Opublikowano 14 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 aa widzisz... tego nawet nie brałem pod uwagę, zastanawiam się czy nie uderzyć do jakiegoś forum tuningowego, bo przecież gsxr 1100 jest świetną podstawą do Streeta, dużo juz tego widziałem, wiec z kądś muszą te kolektory brać :D Może tym tropem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi