dani472 Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 witam poszukuje charakterystyk silnika 200 cc i innych danych chińskiego quada a dokładnie tego http://gielda.scigacz.pl/QUAD,ATV,200CC,PR...TA,B150047.html albo jeśli ktoś to inne charakterystyki silników i tej samej pojemności ( cztero suwów) też by się bardzo przydały :):) z góry dzieki i pozdro :):):):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Trudno będzie znaleźć charakterystykę w sieci. Chinole nie mają zwyczaju ujawniania (braku)osiągów swoich padaczek. :biggrin: Jak chcesz kupić takiego Quad`a to z góry odradzam. Pracuję w chinolach, daj se spokój z automatem. Manual 200ccm ledwo jedzie, automat to jakaś pomyłka w ogóle jest. Chyba że dla dziecka szukasz jakiegoś jeździdła. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dani472 Opublikowano 9 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 odradzać mi tego nie musisz :):):):) wiem co to jest i wiem tez jak to jeździ na szczęście tylko z opowiadań :):):) a dane mi są potrzebne do pracy w szkole gdzyż w takim pojeździe ma być zastosowana przekładnia planetarna sterowana elektrycznie. ale jak nie konkretnie tego silnika to może ktoś ma charakterystyke innego o tej samej pojemności bo te silniki są robione na bazie jakiś jednostek hondy, wiec szanse znalezienia może jakieś są, ja już szukałem ale niestety bez skutku, może ma ktoś coś takiego??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi