paa62 Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 zmiana beczki szanowni, czas jakis temu pisnąłem w temacie turbulencji przy szybie (MGG) brak odzewu - to może tutaj. Mam mgg i truno, albo musze przywyknąć do drżącej czaszki, albo coś z tym zrobić. Nowej nie kupie. Jak przylożyć dlon tuż nad górną krawędzia - jest dużo lepiej - zatem może deflektor jakiś dokręcić. mak ktoś jakieś doświadczenia ? będę wdzięczny Cytuj JEEEEEEEEEEEEEEEEECHAĆ !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Puig coś takiego sprzedaje, ale czy to coś daje? http://www.puig.pl/szyby_motocyklowe/akces...4717w-p823.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Mam mgg i truno, albo musze przywyknąć do drżącej czaszki, albo coś z tym zrobić. Nowej nie kupie. Masz zdecydowanie za nisko szybe ... A czemu nie chcesz kupic nowej, wyzszej ? Ta odkrec i sprzedaj a kup nowa :buttrock: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nr Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Niby inny sprzet, ale podlacze sie do tematu. Ja mam u siebie Puig'a i musze powiedziec, ze raczej malo pomoglo :(. Przy 230 rozmywa mi sie obraz :) z powodu targania glowa :). Niestety duzo szybciej sie nie da. Zmienilem szybe, bo taniej niz kask, ale pomoglo srednio. Chyba czeka mnie tez wymiana kasku, ale niestety nie mam 2k PLN. Moze jakies rady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość alfa164 Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Niby inny sprzet, ale podlacze sie do tematu. Ja mam u siebie Puig'a i musze powiedziec, ze raczej malo pomoglo :(. Przy 230 rozmywa mi sie obraz :) z powodu targania glowa :). Niestety duzo szybciej sie nie da. Zmienilem szybe, bo taniej niz kask, ale pomoglo srednio. Chyba czeka mnie tez wymiana kasku, ale niestety nie mam 2k PLN. Moze jakies rady? Jeździj trochę wolniej, tak do 130.Pomoże Niby inny sprzet, ale podlacze sie do tematu. Ja mam u siebie Puig'a i musze powiedziec, ze raczej malo pomoglo :(. Przy 230 rozmywa mi sie obraz :) z powodu targania glowa :). Niestety duzo szybciej sie nie da. Zmienilem szybe, bo taniej niz kask, ale pomoglo srednio. Chyba czeka mnie tez wymiana kasku, ale niestety nie mam 2k PLN. Moze jakies rady? Jeździj trochę wolniej, tak do 130.Pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nr Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 gdyby nie bylo 2x, to moze i bym uwierzyl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi