dhmarian Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Kupiłem od pewnego Anglika wyżej wymieniony skuter. Mówił, że bardzo długo stał nie ruszany i jak to nazwał - zepsuło się paliwo. Podczas próby odpalenia go na kopa silnik wchodzi na bardzo małe obroty i nie chce mielić, więc spuściłem z niego paliwo i teraz mam problem: Gdzie i jaki olej mu zapodać? Próbowałem pogooglować, a także wykonałem dokładne oględziny i nigdzie nie zauważyłem wlewu oleju. Podejrzewam więc, że należy nalać bezpośrednio do baku - ale w jakich proporcjach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BANANvanDYK Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Trzeba było nie brać tego chińskiego gówna. Peugeot Sum-Up też chińskie gówno... Cytuj 7,352 osób lubi to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dhmarian Opublikowano 5 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Cena była okazyjna, a sam skuter miał przejechane 120 mil więc wziąłem w ciemno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi