CAM3K Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Widzialem to ogloszenie w Dizmarze i wyglada spoxGratuluję nowego moto!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pushek_CBR Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2004 gratuluje muialem takie cos kupic dwa lata temu ale gosc nie chcial spusscic z 4200 do 4000 wiec olalem ;] ale na szczescie potem sobie znalazlemt o co chcialem zawsze miec -scigacza, rg80 ;] a teraz mam swoja nsr ;p i tez sie ciesze GRATULUJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zachtomasso Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2004 gratulacje !!! dawaj fotki !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2004 zachtomasso ,,DAWAJ ZDJECIA,, :D ?? Po pierwsze nie mówi sie dawaj a po drugie zdjecia sa pod tym tematem chyba jasno widac :) :D :D Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zachtomasso Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2004 zachtomasso ,,DAWAJ ZDJECIA,, :D ?? Po pierwsze nie mówi sie dawaj a po drugie zdjecia sa pod tym tematem chyba jasno widac :clap: :D :clap: OK. Nie zauważyłem drugiego postu ze zdjeciami :clap: Moja wina. a dlaczego nie mówi sie dawaj ?? słowo jak każde inne. i może DAWAJ ZDJECIA moze sugerowac ostry ton, natomiast IMO Dawaj fotki !!! ma juz zupełnie inny, lekki wydźwięk. Ale i tak każdy ma prawo do własnej interpretacji. Nie sądziłem że Cie tak rozłoszcze :D :) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Kurcze ale nigdzie nie jest napisane albo sie nie doczytałem- jesli mozesz powiedziec to który to jest rok i ile zaplaciłes :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Jasne ze moge Rocznik 94, w 2000 sprowadzony ze Szwajcarii. Koles od ktorego kupowalem, byl jego drugim wlascicielem w polsce. Cena wywolawcza byla 3800, a zeszlo do 3200. Jak jeszcze macie jakies pytania to piszcie ; ) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz-KX80 Opublikowano 8 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2004 wiadomo że sie cieszysz. Ale przed wyjazdem radze ci wszystko dokładnie obejrzeć. zrobić przegląd napompować opony itp.wymień olej płyny i bedzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 8 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2004 Przeglad juz sobie dawno zrobilem. Plyny tez wymienilem, a silnika nie dotykam bo nie ma po co, chodzi jak nowy. Jedyne co to laczek tylni do wymiany, poza tym stan jak z salonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamils Opublikowano 8 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2004 gratuluje! sam niedawno kupilem sprzeta i wiem jaka to radosc.. nawet wielka przyjemnoscia dla mnie jest na niego patrzec i go czyscic a co dopiero jezdzic :mrgreen: pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi