p A q Opublikowano 3 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 (edytowane) a po ile?? Srednio o 30 zl taniej niz tu http://www.dynotech.pl/stompgrip/main.htm . Wstrzymaj sie z kupnem do przyszlego tygodnia to wszystko bede juz wiedzial dokladnie. Bede mial tez uniwersalne od ok 60 moze 70zl kpl. Edytowane 3 Marca 2010 przez p A q Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Srednio o 30 zl taniej niz tu http://www.dynotech.pl/stompgrip/main.htm . Wstrzymaj sie z kupnem do przyszlego tygodnia to wszystko bede juz wiedzial dokladnie. Bede mial tez uniwersalne od ok 60 moze 70zl kpl. git :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p A q Opublikowano 9 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Oto stompgripy które obiecałem. Niestety nie udalo się wyłapać tych po 60zl. Dla forumowiczów wysylka za free :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekj Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Dla forumowiczów wysylka za free :bigrazz: super. Poszukuję takich gum do CBR'ki SC57. Które możesz polecić ? A może da się załatwić oryginalnie przycięte na wymiar zamiast uniwersalnych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p A q Opublikowano 9 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 W tej chwili jest tylko to co widac. Dedykowane do konkretnego modelu nie roznia sie niczym od uniwersalnych oprocz wzoru wyciecia. Nie polece ci konkretnych dla ciebie bo nie mam wymiarow twojego baku. Powiedz ktore cie interesuja a ja ci podam ich wymiary i powinno byc ok. Te owalne pasuja praktycznie do wszystkich sprzetow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi