kawa 2000 Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Cześć, Pozwolicie, że włączę się do dyskusji. Ja też uważam, że szare logo VROC jest bardzo ładne i dla tego zamówiłem naszywki. Każdy, kto należy do VROC może używać tego jak i innych wzorów loga jak chce. W tym temacie chodzi o to żebyśmy wybrali logo dla Polskiego klubu Vulcanów (vulcaneri) nie mieszajmy kawy z herbatą, bo mogą być serwowane oddzielnie na jednym stole. Dołączam szkic, który zrobiłem, ale którego nie popieram. Kuba Witam Mozesz zrobic w szkicu napis owners na biało ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba2v Opublikowano 26 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Dodaję szkic, o który prosił Kawa I wersję roboczą loga, za którego kolorystyką i składowymi głosuję. Spróbujmy zatwierdzić na razie, chociaż kolorystykę i elementy składowe. roboczy 5 Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 to co KAWA proponowal jest najlepsze - oczywiscie mom zdaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Dodaję szkic, o który prosił Kawa I wersję roboczą loga, za którego kolorystyką i składowymi głosuję. Spróbujmy zatwierdzić na razie, chociaż kolorystykę i elementy składowe. roboczy 5 Kuba Witam! Nie chciałbym się nikomu narażać, ale moim skromnym zdaniem propozycja Kuby (robocze 5) jest super. Skrzydła nie przypominają kształtem łódki. Kolor niebieski bardzo ładnie współgra z czerwonym napisem "Kawasaki". Ogólnie jest OK. :lalag: :lalag: Pozdrawiam P.S. W ostatnich kilku dniach zaobserwowałem coraz większy ruch motocykli na ulicach (co cieszy oczywiście), a kiedyś myślałem, że zwiastunem nadejścia wiosny jest widok pierwszej jaskółki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Starszy Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Dodaję szkic, o który prosił Kawa I wersję roboczą loga, za którego kolorystyką i składowymi głosuję. Spróbujmy zatwierdzić na razie, chociaż kolorystykę i elementy składowe. roboczy 5 Kuba ...wg mnie - - w pierwszym - czarne obwódki oryginalnych skrzydełek od góry przenieść na dorysowane, wtedy nie będzie jak oryginał i V-kę zrobić w kolorze czerwonym lub niebieskim - może być niegłupio - ten owalny kształt jest OK i daje lepsze proporcje - w drugim - zewnętrzny pierścień pogrubić aż do skrzydełek, lub zamienić je grubościami - kolory mogą być, ogólnie OK ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 (edytowane) roboczy 5 jest idealny. Dodałem troszkę wypukłości na skrzydełkach i na v-ce i nowe logo na stronie wygląda tak: VULCANERIA Przy okazji okazało się że przy mniejszych rozmiarach napis "kawasaki" jest nieczytelny Proszę, zostawmy już tą wersję. Edytowane 26 Lutego 2010 przez Badger Cytuj veni , vidi .... i oczom nie wierzę Vulcaneria.pl DajęMuNaZimnym i smażę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamak24 Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 (edytowane) Jak dla mnie 5 jest git. Ściemniłbym tylko niebieski bo daje po oczach i najbardziej go widać, a to ma być tylko obwódka. Poza tym super. Edytowane 26 Lutego 2010 przez yamak24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Starszy Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Informuję o powstaniu klubu zrzeszającego pasjonatów-użytkowników motocykli Kawasaki Vulcan pod nazwa - VULCANERIA KAWASAKI CLUB - www.vulcaneria.pl Jesteśmy zarejestrowani przez KONGRES i posiadamy własne logo i barwy. Klub na dzień dzisiejszy liczy 99 użytkowników, jest klubem ogólnopolskim - organizujemy spotkania zapoznawcze jak i wspólne wyjazdy w grupach regionalnych. W lipcu odbędzie się pierwszy zlot pt. Vulcaneria 2010 w Fijałkowie k/Przasnysza. Serdecznie zapraszamy zainteresowanych do rejestracji i uczestnictwa w klubie :notworthy: - link do strony - http://andrzej64.home.pl/vulcaneria/forum_...cee3abbb8869698 - zloty : http://www.zlotymotocyklowe.pl/zlot/64-Vulcaneria-2010.html - grupa założycielska VKClub - http://pl.tinypic.com/r/2poe4a1/6 Pozdrawiam - szerokości ! :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi