Kuba2v Opublikowano 20 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Cześć, Panowie ten obrazek już w tej formie każdy z Was może sobie ściągnąć i za pomocą najprostszych programików pokombinować przynajmniej z kolorami. Ja oczywiście tez się biorę do roboty ale liczę na Wasz czynny w tym udział. Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valecki Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Cześć, Panowie ten obrazek już w tej formie każdy z Was może sobie ściągnąć i za pomocą najprostszych programików pokombinować przynajmniej z kolorami. Kuba Tak, tylko że w tej formie trwa to znacznie dłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr27 Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Witam Wszystkich Dawno tu nie zaglądałem i widzę, że się sporo dzieje, świeża krew i wiele pomysłów pomysł ze zlotem też mi się podoba jeżeli czas pozwoli to się spotkamy. Pozdrawiam wszystkich :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 (edytowane) Kuba2v, valecki, abramsm1a1, Liartez, mirek_VN, jawos, ar2r, Igor i inni czekam na maile z danymi do Waszych profili do działu VULCANEIROS!!! rozruszajmy ten wózek troszkę, razem... A jeśli chodzi o logo to może by tak zrobić taki misz-masz logo zaproponowanego przez Kubę i oryginalnego logo Vulcanów. W środkowym kole, pod literą "V" wkomponować barwy biało-czerwone?? Głowa orła mi się nie podoba, bo w wersji Kuby, razem z vulcanowymi "skrzydełkami" kojarzy mi się z niemieckim orłem z WWII. Edytowane 22 Lutego 2010 przez Badger Cytuj veni , vidi .... i oczom nie wierzę Vulcaneria.pl DajęMuNaZimnym i smażę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek_VN Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Kuba2v, valecki, abramsm1a1, Liartez, mirek_VN, jawos, ar2r, Igor i inni czekam na maile z danymi do Waszych profili do działu Dopiero na wiosnę, jak zrobię zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamak24 Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 (edytowane) Jak dla mnie, logo jest fajne. Jak orzeł będzie biały, a V-ka czerwona to będzie nawiązanie do naszych barw narodowych. A zamiast Vulcaneria CLUB można napisać Vulcaneria POLAND i będzie wiadomo, że to polscy Vulcaneiros. Jeżeli mamy zakładać chapter VROC-u to po co drugi klub. Edytowane 22 Lutego 2010 przez yamak24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba2v Opublikowano 23 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Cześć, robocze 2 :icon_question: Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 A da się jakoś obejrzeć bez logowania? pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramsm1a1 Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Cześć, robocze 2 :icon_question: Kuba Z logowaniem też się nie da dodaj przyjaciół Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamak24 Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Noooo teraz to prawie miód. Czcionka git, barwy narodowe jak się patrzy. Całkiem inaczej. Tak w sumie to mogłoby zostać. Kuba, a spróbuj orła dać dookoła białego i V-kę czerwoną. Zobaczymy jak będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 mnie tez sie podoba ta wersja, troszkę ten niebieski jakoś nie pasuje, ale to już takie marudzenie :) wszystkich co wysłali dane na stronkę proszę o cierpliwość - jestem dwa dni w delegacji i nie mam dostępu do serwera - wrócę to wszystko podgonię. Ale, ale.... nie wszyscy wysłali :) Może już dość tej skromności i czas pokazać się światu?? Cytuj veni , vidi .... i oczom nie wierzę Vulcaneria.pl DajęMuNaZimnym i smażę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Starszy Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Kuba, a spróbuj orła dać dookoła białego i V-kę czerwoną. Zobaczymy jak będzie. quote name='Badger' date='23.02.2010 - 17:39' post='1579777'] mnie tez sie podoba ta wersja, troszkę ten niebieski jakoś nie pasuje, ale to już takie marudzenie :) ... jak marudzić, to marudzić - mnie z kolei ten ceglany kolor kojarzy się z kolorem większości dachów w Polsce (dlatego mam zielony!) - w tym zestawieniu kolorów coś nie gra ! - yamak24 słusznie prawi - i może do tego pomysłu dodać zmianę koloru obwódek na bardziej motocyklowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Jest fajnie, ale może bez tych kształtów skrzydeł, które wyglądają jak herb Łodzi. Oraz ten ceglany kolor za bardzo zlewa się z czerwonym. No i jestem ciekawy jakby wstawić datę założenia klubu np. na skrzydłach. I jeszcze jedno...już ostatnie. Wyraz VULCANERIA w starogotyckiej czcionce?. Co Wy na to ? mnie tez sie podoba ta wersja, troszkę ten niebieski jakoś nie pasuje, ale to już takie marudzenie :) wszystkich co wysłali dane na stronkę proszę o cierpliwość - jestem dwa dni w delegacji i nie mam dostępu do serwera - wrócę to wszystko podgonię. Ale, ale.... nie wszyscy wysłali :) Może już dość tej skromności i czas pokazać się światu?? Spoko Badger, jaka skromność (?). Tylko czekam aż śnieg całkowicie ustąpi, by móc wywlec Lady Mashine z garażu na sesję zdjęciową :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Dla mnie za dużo wszystkiego - kolorów, krojów czcionki. Niespokojne to i nie trzyma się kupy. Wolałbym kolorystykę utrzymaną w tonacji znaczka pod avatarem (tak zresztą wyglądały pierwsze naszywki VROCa), oprócz barw narodowych oczywiście. O gotyckiej czcionce nawet nie myślę. pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamak24 Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 (edytowane) Może nie piszmy, że to mi się podoba, a to nie, tu bym dał tak, a tam może inaczej tylko niech każdy zapoda jakiś jeden konkretny pomysł na zestawienie kolorów. Ja powiem tak: skrzydła szare (srebrne) orzeł biały V-ka czerwona Vulcaneria CLUB białe obwódki niebieskie ( albo czerwone ) Pozdro Edytowane 24 Lutego 2010 przez yamak24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi