zwierzak07 Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Pierwsz produkcja, zrobiona na szybkiego.http://www.metacafe.com/watch/145941/etd_om_a/Filmik spoko ale podkład to jak odpustowy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Pierwsz produkcja, zrobiona na szybkiego.http://www.metacafe.com/watch/145941/etd_om_a/ Widać że opon to Wy nie oszczędzacie :buttrock: - nikt nie potrafi stoppie :D :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawik Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 drift - r 1000 gsx - motos yamaha r1 suzuki gsxr 1000 gsxr600.mpg to nazwa filmiku ktory mi sie bardzo podoba .Polecam wszystkim . i mam pytanie co do tego filmu . Moze ktos zna ta piosenke co leci jako podklad ...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Yyy... powiedz gdzie można obejrzeć ten film to ci powiemy co to za muzyka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawik Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 (edytowane) jego niemozna obejrzec soebei na jakies stronie . Go trzeba sciagnac poprostu jakims porgramem p2p Edytowane 9 Sierpnia 2006 przez Pawik NSR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Niezly niezly widzialem go juz wczesniej. Jak na tamte czasu bo film byl krecony juz dawno temu to Szwedzi naprawde dobrze sie zaprezentowali- bioroca pod uwage ich seryjne motocykle tymbardziej mi zaimponowali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KEEPKRU Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Niezle,niezle te filmiki ;) ogladam troche dobry sposob na nude w deszczowe dni :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawik Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 http://www.bikepics.com/movies/000431/ oto link do tego filmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
body Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Kompilacja motocyklowa PS: Niewiem czy w dobrym dziale umiescilem ten link :) pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sand_Storm Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Super stronka !!! Świetne filmy :wink: Dzięki za link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Nie wiem...może juz było ale nie mogłem sie powstrzymać :flesje: Yamaha R1 TURBO Smacznego :wink: Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartusdr Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 (edytowane) Nie wiem...może juz było ale nie mogłem sie powstrzymać :wink: Yamaha R1 TURBO Smacznego :wink: Nie widziałem ,ale powiem Ci konkret :flesje: gdyby moja tak na koło szła to bym nie sprzedawał :wink: Edytowane 24 Sierpnia 2006 przez bartusdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbal Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 250 w krotkim. strach sie bac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SCAND Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Jackuzy - filmik miodzio - Dzięki :notworthy pozdro :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pochi Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 cudo!!! najlepszy filmik jaki widzialem! :) mocowanie kamery - genialne!! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi