meitras12 Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Kupie Yamaha RX 100, na chodzie, nie do remontu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baaaca Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Oj, kolego chyba nie będzie łatwo znaleźć taki sprzęt. Chyba w naszych polskich warunkach mało jest osób (handlarzy),które ściągają takie maszyny, a jeżeli ktoś ma to raczej się nie pozbędzie. Aczkolwiek to tylko moje zdanie. A może coś z 4T http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1672291 to też piękna klasyka. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meitras12 Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Dzięki ,ale poszukuje konkretnie tego modelu a nie innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morchun93 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Wtam ja posiadam yamahe rx 100 i jest do sprzedania cena to 2700 zl w pewni sprawna po wymianie zabieraka sprzegla tarcz sprzeglowych pierscieni, niedawno zalozony nowy naped i opony w zeszlym sezonie zostały wymienione stare czesci posiadam do wgladu jak rowniez na wszystko mam rachunki . motorek zajejstrowany i oplacony do konca sierpnia tego roku info pod nr gadu gadu 9658293 lub kom.517912779 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi