Eulem Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Moja przygoda z października 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HELLBOY Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 No cóż mogę powiedzieć. Tylko pozazdrościć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Gratuluję świetnej przygody. Mnie jakoś w ten konkretnie rejon nie ciągnie(chyba że na plaże tylko), ale mam wielką ochotę wybrać się polatać do Rumunii lub na Ukrainę. Ale to czas pokaże co z tego wyjdzie :) Masz gdzieś jakąś relację tekstową z tej wyprawy? Zresztą, po prostu opowiadaj od początku do końca :) pzdr, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eulem Opublikowano 27 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Relacja jest... dzień po dniu... mam nadzieję, że ukaże się niebawem w MV. W tym roku śmigam w kraju (taki kontrakt z żoną) ale w 2011 znów się gdzieś wybiorę, też dużo czytałem i słyszałem o Rumunii. Zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi