alterego Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 Twój skuterek spodobał się też za granicą. Tu we Włoszech: http://ottonero.blogspot.com/2010/01/lo-sputer-di-joe.html :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocks Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 Niesamowite. Wielki podziw za pomysł! Mam sentyment, bo to był pierwszy motor jaki prowadziłem w życiu. Nazywa się to jawa 50. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bibor80 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 Swietny pomysl i super efekt :) Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alterego Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Szukałem kiedyś żeby go kupić ale był niedostępny. Jak ten model konkretnie się nazywa? Jawa typ 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luckyluck Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Rewelacja extra wykonanie wygląd oryginalny Gratulacje pomysłu :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi