dobczok Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Kurcze z moja ETZ jest cos nie tak :( nigdy nie mialem problemu, zeby ja odpalic. Ale od tygodnia ani rusz... a co najdziwniejsze w ogola nia nie jezdzilem tylko odpalalem w garazu. Czy to mozeliwe zeby od samego odpalania cos sie zepsulo? I jeszcze jak obracam walem, to z silnika dochodzi jakis okropny odglos tarcia, tak jakby cos w cylindrze bylo i tarlo (nie wiem jak to dokladnie opisac :)) i jeszcze dodam ze wczesniej takiego odglosu tarcia nie bylo :( chyba sie zalamie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobczok Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Pojde zdjac cylinder i zobacze, moze sie silnik zatarl. Jak juz cos jest nie tak to mam nadzieej ze wystarczy szlif i nowy tlok i ze wla jest caly :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobczok Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Czemu nie moge zdjac cylindra? odkrecilem glowice, elastyczne zawieszenie i gaznik a cylinder nie chce zejsc :) czyzby tak dobrze trzymal sie karterow? a wy jak zdejmujecie cylinder. Pomozcie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3lement Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2004 siema ! a odkreciłes kolanko ?? niechce zejść bo może mocno trzyma go silikon... spróbuj czymś podważyć . tylko ostrożnie na pióra cylindra bo nietrudno je uszkodzić . PS silnika niemasz zatartego sokoro sie porusza tłok po cylindrze ale skoro mówisz o dziwnych odgłosach to lepiej sprawdz co sie w środku dzieje POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi