pe_wee Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Niezły dzwon musiał być skoro masz tyle do wymiany... :bigrazz: Gratulacje :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marek HONDA Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Zakupem motocykla nie zrobiłeś na mnie takiego wrażenia(moto całkiem całkiem ale ten przebieg?trzeba byc głeboko wierzacym) jak zakupem tych akcesorii sa zarąbiste :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jajo919 Opublikowano 20 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 (edytowane) Witam Po motocykl jechałem do Szwecji a tam jezdzil nim mój kuzyn od nowości wiec wiem co mam :) Przyszło troche nowych tajli http://bikepics.com/members/jajooo/08cb900/ Pozdrawiam Edytowane 20 Lutego 2010 przez Jajo919 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marek HONDA Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Nie no to spoko ,to sprzeta masz git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAJDOR Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Jeden z fajniejszych Hornetów jakie widziałem - gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi