peterr86 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 witam istnieje jeszcze LSM? bo jakos cicho brak jakiegokolwiek ruchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 (edytowane) Owszem istnieje, zima jest okresem martwym jak wszystkim wiadomo i nie da się nic zorganizować. Mikołaje na motocyklach wyszły bo pogoda pozwoliła, a na WOŚP pizgało jak sam skur..... wiec chyba sie nie ma co dziwić :wink: Zima jest okresem spotykania w naszym gronie większym lub mniejszym i takie tam różne... :flesje: :flesje: :flesje: :flesje: Np ostatnio świętowaliśmy moje imieniny :D :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: To mówiłem ja, Jarząbek Wacław :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: A kolega coś chciał konkretnego od LSMu ?? Edytowane 25 Stycznia 2010 przez Majusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peterr86 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 (edytowane) pytam tak z czystej ciekawosci. poza tym w sezonie z checia bym posmigal w wiekszym gronie i zawsze mozna poznac nowych ludz :wink: a na motomikolajach tez byłem :) Edytowane 25 Stycznia 2010 przez peterr86 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 no to wszystko jasne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 pytam tak z czystej ciekawosci. poza tym w sezonie z checia bym posmigal w wiekszym gronie i zawsze mozna poznac nowych ludz :wink: a na motomikolajach tez byłem :) No to elegancko :biggrin: Damy rade, pewnie spotkamy sie na 1wszym zlocie;) Chyba że będzie duże picie to damy znać :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peterr86 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 No to elegancko :biggrin: Damy rade, pewnie spotkamy sie na 1wszym zlocie;) Chyba że będzie duże picie to damy znać :icon_mrgreen: w takim razie do zobaczenia ;) pozatym czlowiek nie kaktus pic musi :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi