żółf Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Kupię CBRkę:) Założenia Kolor czarny, albo czerwony (niestety inne się dziewczynie nie podobają, chociaż pomarańczowy od biedy jeszcze może być) Prosta, może być troszkę obdrapana, nie jesteśmy estetami, ale prosta koniecznie. Silnik w dobrym stanie i możliwość pomiaru kompresji Roczniki raczej z początku produkcji, a to z uwagi na kwotę jaką mogę wydać, za dobry sprzęt 4500zł Ostatecznie w dobrej cenie wezmę cebulkę z tłokiem do wymiany, pod warunkiem, że wszystko inne będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macneil Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1589532 Kupię CBRkę:) Założenia Kolor czarny, albo czerwony (niestety inne się dziewczynie nie podobają, chociaż pomarańczowy od biedy jeszcze może być) Prosta, może być troszkę obdrapana, nie jesteśmy estetami, ale prosta koniecznie. Silnik w dobrym stanie i możliwość pomiaru kompresji Roczniki raczej z początku produkcji, a to z uwagi na kwotę jaką mogę wydać, za dobry sprzęt 4500zł Ostatecznie w dobrej cenie wezmę cebulkę z tłokiem do wymiany, pod warunkiem, że wszystko inne będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayerman Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 A nie lepiej żebyś kupił NSR 125? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZammeR_Poz Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 HONDA CBR 125 Mam dla Ciebie coś takiego , tylko widze że cena troche przekracza zakładany budżet :/ Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi