Jezyk Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Karolinka i Ja również dotarliśmy - i nawet na głosowanie udało się wyrobić :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Przyznaję, że również był to po części cel podróżny aby wyżyć się na winklach.Dlatego też na 4 sprzęty oderwaliśmy się ze smyczy za zgodą Piaffe i później czekaliśmy w umówionym miejscu...choć raz się zdarzyło, że choć pierwsi pojechaliśmy to na nas czekali :icon_mrgreen: Ale jak zobaczyłem winkle to jak pies gończy...tylko po śladzie asfaltu.Żadnych drogowskazów nie widziałem. :icon_biggrin: Masz Buber wspaniałą córę, która przy przedpołudniowej, piątkowej kawie rozbawiła nas do łez. Wojtek poniósł sromotną klęskę z trawnikiem (1:4 dla trawnika). Po sobotniej przejażdżce, gdy na trasie uświadomiłem młodą panią, że nie warto zatykać ulicy swoją tłustą dupą(chyba, żeby stała topless) poprzez słodki strzał z tłumika nieświadomie natchnąłem chłopaków do spróbowania tego w lodówce. Dopiero po kilku odcięciach stwierdzili, że się nie da. Z kolei jak okazało się, że lodówka nie zaspokoi ich dziecinnej potrzeby robienia hałasu (bo ja taki nie jestem, żeby nie było :icon_razz: ) zostałem zmuszony siłą do zagrzania silnika i oddania kilku salw.Napewno będą foty. Karolinka i Ja również dotarliśmy - i nawet na głosowanie udało się wyrobić :-) Dawaj te foty "incognito" :wink: . Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jezyk Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 A więc foty : http://picasaweb.google.pl/pomine1979/Star...onniaV20062010# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piaffe Opublikowano 20 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Aj! Już za Wami tęsknię :smile: Ciesze się, że się podobało (przynajmniej większości :wink: )i będę z niecierpliwością czekać na wrzesień. Wiadomość dnia!!!!!! KUPUJEMY FAZERA!!!!!!!!! Hura!!!!! :biggrin: Buziale dla wszystkich i wielkie dzięki za to, że jesteście!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Estrella Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Melduję i ja - honda w garażu a ja w wyrku z laptopem na kolanach popijam gorącą herbatkę (niestety nie taką dobrą jak dostałam w sobotę od Piaff :wink: ) Było supre, ale inaczej być nie mogło w tak fenomenalnym towarzystwie :icon_mrgreen: Piaff wielkie dzięki za gościnę, i poprowadzenie sobotniej przejażdżki :notworthy: a skoro we wrześniu będzie FAZER to chyba Buber się nie pogniewa jak również poprowadzisz :crossy: :icon_razz: Z niecierpliwością czekam na kolejne SSSJ P.S. Dzięki za super powrót do stolicy :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modek Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 dziękuję wszystkim za wspólne przebywanie oraz winklowanie :biggrin: też z niecierpliwością czekam na kolejne SSSJ. moderator też nie taki straszny jak go malują :flesje: naprawdę było bardzo bardzo. Cytuj http://www.bikepics.com/members/modek/w sprawie pochówku, to zaczynam mieć zdanie zbliżone do koncepcji qurim`aa być może nawet zacznę chodzić z gołą dupą, żeby mogli całować za życiahttp://rpmauto.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marina Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 z opoznieniem, ale tez sie melduj. Aniu, wielkie dzieki, bylo naprawde super. Wolkan, dzieki za wspolna przejazdzke, jednak super grupa popierdalaczy nas nie dogonila, tak wiec nieprawda jest jakobym.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprite11 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Dzięki bardzo za udany pobyt szacun dla Ani, Agi, Wojtka i całej reszcie za organizację, pyszne jedzonko, winkle i całe stadko innych fajnych rzeczy, które mnie spotkały. Kocham Was Wszystkich i do następnego... :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Melduje się i ja. Dzięki. Było Ach i Och albo jeszcze bardziej. Kocham was i chcę się w wami wszystkimi ożenić. Wypiłem kilka piwek, jestem zmęczony i kiepsko już trafiam w klawiaturę. Więcej napiszę jutro. Pa :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 (edytowane) Ja też jestem w domku, napiszę jutro. Dopiero co zdałem fotograficzną relację mojej piękniejszej połówce. pozdro Było jak zwykle super. Podziękowania dla gospodyni i uczestników, którzy wcześniej przybyli do pomocy. Udany weekend, pełen atrakcji. Miłe towarzystwo, fajnie spędzony czas :lalag: Ptaku, Sprite: ja się z wami nie chcę kochać :icon_biggrin: :icon_biggrin: ale i tak Was bardzo lubię :buttrock: Marina: już myślałem, że napisałaś podpierdalacze :icon_eek: kamień spadł mi z serca :icon_biggrin: Monter, a Ciebie nikt nie zmuszał :icon_biggrin: sam z chęcią postrzelałeś, będzie filmik, ale dopiero wieczorem. Edytowane 21 Czerwca 2010 przez Peterek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jezyk Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Filmiki: -strzelanie z wydechu GPZ -Słynny skok na materac i skakanie po nim :-) -śniadanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 (edytowane) Ja także dziękuje za wspólnie spędzone chwile. Edytowane 21 Czerwca 2010 przez wolkan Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Estrella Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 oto link do kilku zdjęć z mojego aparatu: http://picasaweb.google.pl/ada.estrella.fu...SJCzerwiec2010# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toolman Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Fajne fotki Estrellcia :flesje: P.S. Modek, coś popsuł? http://picasaweb.google.pl/ada.estrella.fu...182122715002578 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piaffe Opublikowano 21 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Strasznie fajnie z tymi fotkami. Wszystko można przeżyć jeszcze raz :wink: . Paulina, dzięki za zdjątka na Fazerku. Pasuje mi :icon_twisted: . Już jest zrobiony i hula jak szatan :icon_twisted: Kurcze!!!!! Daleko do tego września!!!!! :evil: Pozdrawiam wszystkich!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi