Robcio Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 TYLKO do wgladu Mikolaja -> ;-P Zwracam honor, zamotalem kontekst... pozno juz bylo :flesje: Przyznam że ciekawe te bunkry. [...] robcio jakbyś smigał kolo połowy kwietnia tam jeszcze to się zabiorę ;] Zobaczymy jak wyjdzie, ja na Roztocze zawsze jestem chetny... wprost uwielbiam ta kraine :crossy: P.S. I piszmy w temacie, bo w każdym poście nie musi być o zalewaniu pały. Otoz to! Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 P.S. I piszmy w temacie, bo w każdym poście nie musi być o zalewaniu pały. Aftys, ja wiem że Ty nie pijesz ale pozwól pić innym ;) Jak się będziesz stawiał, naśle na Ciebie WPŻ :icon_mrgreen: Ja już się tu nie udzielam,to był mój ostatni spam bo każdy mnie od alkoholików wyzywa :evil: A morda jest od chlania jak dupa od ... :bigrazz: Dobranoc :flesje: PS: Robciu, a Tobie to wykręcę coś z GSa na najbliższym zlocie albo tak go zamaskuje że nie poznasz :icon_biggrin: A maskować motocykle umiem, zapytaj ekipe co była 2 lata temu na Borkach... Dobranoc po raz 2gi a za razem dzień dobry bo wstaje o 3.10 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi