Vanilla Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Sezonu nie zamykałam ;) to i otwierać nie ma co :biggrin: ale jakby nie było każdy zlot to fajna okazja do polatania :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilczek291 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 jadę na pewno, tylko jeszcze trzeba moto pomalować.;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karton87 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 No i pojawiło się :icon_biggrin: :notworthy: Mimo śniegu za oknem usmiech na twarzy :bigrazz: Na 1000% tam będe i doczekać się nie mogę. Pozdro ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dydur Opublikowano 16 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Ja już się nie mogę doczekać. Co prawda będę tam pierwszy raz na motocyklu, ale znam ten klimacik z opowiadań kumpli, którzy śmigają tam co roku. Będę na 100%!!!!! (niech tylko będzie piękna pogoda...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz S. Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Ja bywałem tam ostatnie lata,ale po tamtym roku,już mi się tam nie podoba i raczej nie pojadę. Za dużo ludzi,impreza przypominała raczej walkę o miejsca do parkowania w tumanach spalin i kurzu niż rozpoczęcie sezonu. To wolę na jakąś wycieczkę w kilka motocykli pojechać. Pozdrawiam :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon_R6 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Jedzie jakaś ekipa z Łodzi? Chętnie się podepniemy z kumplem jak 2 lata temu z pod Matki Polki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Bywam co roku od '07 i w tym również zamierzam się zjawić :bigrazz: Oby pogoda dopisała, bo w '08r jechaliśmy w deszczu :icon_rolleyes: Do zobaczenia :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekM Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Lecę i namawiam wszystkich do namawiania tych co jeszcze nie byli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Pamietam jak w 2009 na Jasnej ksiądz mówił,ze niewiadomo jak sie za rok pomieszczą ludzie,ze moze trzeba bedzie szukac czegos innego. Może pojade:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrromaN Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 I w tym roku trzeba tradycje podtrzymac... choc w 2008 nie mialem kombinezonu przeicwdeszczowego i tak bardzo mile wspominam naszczescie na miejscu juz sie rozpogodzilo ale naprawde warto sie zjawic... polak madry po szkodzie wiec juz wiem ze trzeba sie przygotowac na wszelkie pogody... Pozdrawiam ;)) PiotrRoman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter 1600 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Nasza grupa z OTM Prudnik będzie jak zwykle. Cytuj 2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drex Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Ja byłem już dwa razy i pojade kolejny- lepiej powierzyć sezon Najświętszej Panience :buttrock: jakoś lżej się później śmiga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Ja to chyba wyjadę o takiej godzinie, żeby na miejscu być przynajmniej 3 godziny przed rozpoczęciem, bo miejscówka by się przydała dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szplin 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Witam,ja się wybieram ale niestety na jeden dzień prawdopodobnie na niedziele.Mieszkam niedaleko Poznania i mam takie pytanie;czy jest ktoś kto tak jak ja jedzie na jeden dzień z WLKP. :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatsu Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Ja bywałem tam ostatnie lata,ale po tamtym roku,już mi się tam nie podoba i raczej nie pojadę. Za dużo ludzi,impreza przypominała raczej walkę o miejsca do parkowania w tumanach spalin i kurzu niż rozpoczęcie sezonu. To wolę na jakąś wycieczkę w kilka motocykli pojechać. Pozdrawiam :flesje: Coś w tym jest. Impreza, w mojej ocenie, przerasta mozliwości miejsca. Byłem trzy lata temu pierwszy raz i było kameralnie, dwa lata wstecz był już lekki natłok, w zeszłym roku zjechałem przed czasem nie mogąc się skupić na niczym wśród przewalających się tłumów lekko zdezorientowanych uczestników. Może trzeba dać szansę tym co nie byli, by w skupieniu mogli otworzyć sezon. Organizacja i tak uważam była na 5 w każdych warunkach (wielkie uznanie dla organizatorów :notworthy: ), ale nie przeskoczy sie ilości dostępnego miejsca itd. Bemowo czy inne miejsca nie mają tej aury co Jasna Góra, więc dylemat duży. Pożyjemy zobaczymy jak mawiają górale. Może jak będzie kicha pogodowa to wyskoczę, ale za wcześnie jak na założenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi