Szymon_R6 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Masz słuszność Mazi, ale ten temat miał iść do czego?/Ktoś kupuje tego KiloFazera czy chcesz go sprowadzić na handel?/Mówisz, że 12500+jechać po niego+ opłaty= co najmniej 14 000PLN. W PL kupisz chyba taniej lub za porównywalną cenę, a po za tym widzisz co kupujesz. Sądzisz, że zużycie takiego motocykla 7 000 a 30 000 km użytkowanego w trasie jest duże? w FAZERACH to jedynie tłumiczek należy poprawic fabryczny i juz nic nie trzeba....... Tylko nie to! Ostatnio podjechałem na Orlen i ziomek ze stacji wali do mnie tekst: "oo zaraz pójdzie jakaś Joszimurka....hehehe, pewnie co??...hehe" umarłem;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazi1978 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Masz słuszność Mazi, ale ten temat miał iść do czego?/Ktoś kupuje tego KiloFazera czy chcesz go sprowadzić na handel?/Mówisz, że 12500+jechać po niego+ opłaty= co najmniej 14 000PLN. W PL kupisz chyba taniej lub za porównywalną cenę, a po za tym widzisz co kupujesz. Sądzisz, że zużycie takiego motocykla 7 000 a 30 000 km użytkowanego w trasie jest duże? tzn ja już kupiłem fajny okaz, ten polecam komuś raczej z regionu bo my to blisko mamy. czy na handel...hmmm z 1000 dało by się zarobic na bank bo wiosna idzie a na kilofazy jest popyt. co do zużycia to różnice przy tej mocy są :napęd, opony, klocki i ogólne...7000 km to jak nówka a 30 tys to juz troszkę aczkolwiek nie duzo jest... A po jakim przebiegu na fazerze takie wnioski wysnułeś? wnioski co do tłumika? nie trzeba jezdzic...lepsze brzmienie troszkę mocy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 napęd, opony, klocki i ogólne... A co jak ktoś sprzedaje z przebiegiem 30 kkm i z nowymi oponami, napędem i klockami? :P Po 7 kkm i 8 latach od daty produkcji opony i tak się tylko na śmietnik nadają... wnioski co do tłumika? nie trzeba jezdzic...lepsze brzmienie troszkę mocy... Wnioski co do reszty, że tylko tłumik wystarczy zmienić a reszty nie tykać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon_R6 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zajc a Ty miałeś ładnego FZS'a? Co się z nim stało?/ A nowa FZ'a zaliczyła ściere chyba na prawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zajc a Ty miałeś ładnego FZS'a? Co się z nim stało?/ A nowa FZ'a zaliczyła ściere chyba na prawy? Aktualnie posiada go kolega z forum-Dawid z Kluczborka. A FZta ma pamiątkę po pobycie na torze :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazi1978 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 opony to moze i na śmietnik ale reszta nie a to tez kosztuje trochę.ja w swoim mam akrapovicza carbonowego, moze filtr k&n ale nie patrzylem, nowy napędzik klocki i dodał dobrą oponę metzelera k2 bo powiedzialem ze tylna cienka juz i pół baku benzynki...i to wszystko niemiec w cenie sprzedał.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon_R6 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Oby moja jedynka nie miała takich pamiątek;]/Panowie jak jest taka ekipa litrowa od yamy, to może sie spikniemy w tym sezonie na lublinie? Załatwię kumpla z forum- Reczulsky pogania FZ1 po Łodzi, kolega jedzie na dniach po lalke FZS1000 -was 3 Panowie i będzie zabawa;]/Pewnie jedynka zwycięży;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Oby moja jedynka nie miała takich pamiątek;]/Panowie jak jest taka ekipa litrowa od yamy, to może sie spikniemy w tym sezonie na lublinie? Załatwię kumpla z forum- Reczulsky pogania FZ1 po Łodzi, kolega jedzie na dniach po lalke FZS1000 -was 3 Panowie i będzie zabawa;]/Pewnie jedynka zwycięży;p Stać Cię na mój przyjazd? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon_R6 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Jeszcze nie, bo ostatnio sie wyprułem na Alpiny GP Pro...ale to się okaże na Torze;]/Na Poznań jestem szczawik...ale na Lublinie bym coś poćwiczył;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper1r6 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 (edytowane) nigdy wczesniej sie w tym nie orientowalem... jaki jest koszt takiej wizyty na torze Poz/Lub zeby sie jednorazowo wyszalec . Placi sie za czas spedzony na torze czy jak? a za GP pro ile dales? Edytowane 3 Stycznia 2010 przez kacper1r6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Piękny jest ten FZ 1 Fazer . Z doswiadczenia wiem, ze szybciej kupimy w Niemczech nie kręconego jak w Polsce. Sama kupiłam teraz FZ6s GT Rok produkcji 2004 a stan kilometrów 1260. Byłam pewna, ze facet się pomylił, ze na pewno ma być 12.600 km. Pojechałam z ciekawości zobaczyć i faktycznie moto na pewno miała te 1260 kilometrów bo posiadało jeszcze w niektórych miejscach oryginalną folie ochronną. Moto nie widział deszczu. Kupił facet fazerka dla syna, a on miał wypadek autem i zabrali mu prawko na 15 lat. A jak zapakowałam moto na przyczepkę to kazał mi "niemiaszek" schować siedzisko, bo jak przyjdzie deszcz to je zmoczy :biggrin: . Dlatego od tej pory jeżdżę bez siedziska :notworthy: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazi1978 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 juz chyba poszedł:) kto nabył niech się pochwali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek thunder-c Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Jeszcze nie, bo ostatnio sie wyprułem na Alpiny GP Pro...ale to się okaże na Torze;]/Na Poznań jestem szczawik...ale na Lublinie bym coś poćwiczył;] taaa poćwiczyłbyś wkładanie drugiego biegu :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
""kosa"" Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 I wszyscy są kobietami-lekarzami, ewentualnie prawnikami :icon_mrgreen: a wojne to rozpetali faszysci a nie niemcy :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Dlatego od tej pory jeżdżę bez siedziska :notworthy: ;) Na rowerze też? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi