mazi1978 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 oceńcie sami moim zdaniem za tą kasę 3000 euro by poszedl i z tym przebiegiem 7 tys km!!!! http://kleinanzeigen.ebay.de/anzeigen/s-an...*-fazer-/111943 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 i? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper1r6 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 okuty jeszcze w fabryczne metzelery wiec albo ktos sie bardzo postaral zeby tak to wygladalo,a lbo faktycznie ma 7tys:), 1kkm/rok - podziwiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazi1978 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Tam metzelery wpychają przy kazdej wizycie w aso. Niemcy raczej propagują rodzimy przemysł i innych nie włożą. poza tym widac ze nie przerabiany zadnych dodatków i jak pisze sprzedawca nie jezdzony w deszczu. Sam mam moto z niemiec i wiem ze tam przewaznie lipy nie ma. Nieraz kupią moto i sporadycznie sobie jeżdżą... Oferta ciekawa, na polskie by wyszlo tak z 12 500. U nas się takiego za te pieniądze i z tym przebiegiem nie dostanie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon_R6 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 (edytowane) Stan tego motocykla naprawdę jest świetny-patrząc na zdjęcia. Natomiast pamiętaj, że przebieg to nie wszystko. Jeżeli nie ma książek servisowych (chociaż i z tym) to nie dojdziesz jaki jest rzeczywisty przebieg. Ale Fazer godny żeby jechać po niego;] Edytowane 3 Stycznia 2010 przez Szymon_R6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazi1978 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 oni raczej nie kręcą liczników i sami nic nie grzebią.wszystko w aso. poza tym gosc pisze ze jest juz za stary na jazdę i sprzedaje.piękna czarna kilofaza:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 oni raczej nie kręcą liczników i sami nic nie grzebią.wszystko w aso. Proszę Cię-nie powtarzaj bajek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon_R6 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Wszyscy mają po 70lat i jeżdżą tylko w niedziele do Kościółka....i to tylko kiedy jest sucho i 30 deg C;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazi1978 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 no ale ze zdjęć wygląda oki. ja kupilem tez ze zdjęć i wszystko bylo zgodne z opisem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Wszyscy mają po 70lat i jeżdżą tylko w niedziele do Kościółka....i to tylko kiedy jest sucho i 30 deg C;] I wszyscy są kobietami-lekarzami, ewentualnie prawnikami :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazi1978 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 a poza tym nie widac zadnych przeróbek i tunningów a młodzi to raczej robią...z różnym skutkiem:)ja jestem za oryginałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 a poza tym nie widac zadnych przeróbek i tunningów a młodzi to raczej robią...z różnym skutkiem:)ja jestem za oryginałem Też kiedyś byłem za oryginałami-ale po co później kupować sportowy wydech, sety,zawiechę czy choćby crashpady albo kufry. Lepiej kupić od razu z tymi dodatkami. Wyjdzie dużo taniej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon_R6 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 a poza tym nie widac zadnych przeróbek i tunningów a młodzi to raczej robią...z różnym skutkiem:)ja jestem za oryginałem Ja też się piszę za factory line, ale nie jest to sprawa wieku lecz charakteru;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazi1978 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 nie myslcie ze ja ich faworyzuje czy cos takiego:) ale sprzety mają lepiej utrzymane ogólnie, lepsze materiały eksploatacyjne, części, ASO, no i DROGI. a to robi swoje w FAZERACH to jedynie tłumiczek należy poprawic fabryczny i juz nic nie trzeba....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 w FAZERACH to jedynie tłumiczek należy poprawic fabryczny i juz nic nie trzeba....... A po jakim przebiegu na fazerze takie wnioski wysnułeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi