Joe_Bar2 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 fakt - mala hyka :D odnośnie jego brzydoty - na początku był tak brzydki że az piękny :P mi się podoba i to najważniejsze :D Aga - no fakt nowe tyz są pikne :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepesz Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 srad może się wydawać brzydki, szczególnie przez jego garba i średnią tylną lampę. Jednakowoż są dostępne ładne tail mody, a zamiast garba wystarczy siedzenie założyć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joe_Bar2 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 ale wlasnie z zadupkiem duzo lepiej wyglada :D a siadanie z tylu z tego co mi wiadomo to ciążą grozi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Nie der, a die :biggrin: pogratulowac 1 :crossy: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joe_Bar2 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 czepiasz sie :D a tu jest jego brzmienie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KINDERMARCIN Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 czepiasz sie :D a tu jest jego brzmienie :D Ej kolego masz tego srada na proszkowskich tablicach, pytam z ciekawosci bo sam jestem z proszkowa i tez latam sraczem. Ej kolego masz tego srada na proszkowskich tablicach, pytam z ciekawosci bo sam jestem z proszkowa i tez latam sraczem. A tu jes ryczek mojego sracza, warto dodac ze sam go uzyskalem. Czyli jakis talent mam :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepesz Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 A tu jes ryczek mojego sracza, warto dodac ze sam go uzyskalem. O przyznaje, że wyszedł Ci mój ulubiony rodzaj brzmienia - taki ochrypły :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KINDERMARCIN Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 O przyznaje, że wyszedł Ci mój ulubiony rodzaj brzmienia - taki ochrypły :biggrin: Wlasnie to chcialem uzyskac nie jakis dzwiek basowy tylko totalny ryk..Jak wyszlo sami ocencie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joe_Bar2 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 robi robote :) a co do pruszkowa - mam moto z tej miesciny ale latac mam zamiar poznan - kolobrzeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KINDERMARCIN Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 robi robote :) a co do pruszkowa - mam moto z tej miesciny ale latac mam zamiar poznan - kolobrzeg Wlasnie dowiedzialem sie ze mam prawko do odebrania, narescie mozna bedzie pochalasowac w nocy. hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joe_Bar2 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 a to gratulacje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 mozecie mnie zbesztac ale jak dla mnie SRAD to najbrzydszy motocykl sportowy :) Powiedział gość który jeździ Hondą CB500. :icon_mrgreen: Co Ty wiesz o gustach.... :biggrin: Sradzik jest wporzo. Podobają mnie się bo są takie masywne. Sam do małych nie należę więc lubię duże moto. SRAD, TL-R, Firebalde 900, ZXR750 itp. W UK SRAD`y są nazywane "bubble" ze względu na kształty. :icon_mrgreen: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KINDERMARCIN Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Wiadome ze sa ladniejsze maszyny ale tez i drosze a to ze drosze nie znaczy ze pewniejsze mechanicznie mojm zdaniem srady 600 daja smialo rade i juz nie raz konsnelem nim nowsza 600 na wtrysku.. A co do UK to bylem tam przez 2lata i bubble to sa wlasnie tam..Czterdziesci lat temu dopiero zadronili kaziroctwa :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepesz Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 nie dziwota że mają tam takie paskudne kobiety - słabe mieszanie genów :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi