Adimoto Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 (edytowane) Witam wszystkich chciałbym sie zapytac czy bedzxie ktos jeździł dzis albo jutro po okolicach łodzi na enduro pozdrawiam Edytowane 26 Grudnia 2009 przez Adimoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reynevan Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Jak tylko sprzedam moje padełko i sprawie sobie XRkę(zakochałem się;p) to z bardzo dużą chęcią z tobą polatam,niestety kiedy to nastąpi nie mam pojęcia,ale pewnie nie szybciej jak za jakieś 4 miesiące ;/ pozdroo Cytuj Par montaignes et par valeesEt par forez longues et leesPar leus estranges et sauvagesEt passa mainz felonz passagesEt maint peril et maint destroit... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karton87 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Panowie to skoro to Was kręci to bryknijcie się na Stryków, tam jest niezły tor motocrossowy. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Nie ma to jak pchać się endurakiem na tor w Strykowie.... no ale co kto lubi :P a jak Panowie macie ochotę pojeździć to polecam okolice lublinka, łaskowice, piątkowisko, józefów, żwirownie w zgierzu (jest kilka), Anielin, Łask, jeszcze kilka innych miejsc no i masę dróg gruntowych które łączą te miejsca bardzo zawiłą siecią :D dużo piszą na forum enduro-cross.pl możecie też pojeździć z nami, jak wam nie przeszkadza średnia wieku na poziomie 20 lat :D na PW piszcie jak coś ;) albo w temacie enduroludkowym. Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karton87 Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 no nie wiem kolego ile masz na Stryków a ile np na Łask, skoro jesteś z łodzi. Ja na Łask mam kawałeczek. miłej jazdy życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 no na Stryków bliżej.... al nie lubie tego toru miedzy innymi dlatego ze się na nim połamałem (tak wiem własnej nieprzymuszonej winy :P ) ale aktualnie mam do niego awersję... pomijając to to stryków jest naprawdę fajnym torem... w łasku niestety jeszcze nie byłem :( Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi