Spili Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 (edytowane) Hej, Na przełomie maj/czerwiec wybieramy się w 4-5 moto na mały objazd "dookoła komina" :biggrin: Max 7 dni :crossy: Dąbrowa Górnicza --> Ulm Niemcy --> Jezioro Bodeńskie --> Livigno --> Jezioro Garda --> Triest --> Maribor --> I na północ przez Węgry i Słowację do domu. Był ktoś z Was w tych okolicach? Zależy mi jakichś "dobrych radach" :biggrin: Co warto zobaczyć, czego unikać, gdzie warto zjechać z trasy i takie tam pomocne pierdoły... :biggrin: Edytowane 24 Grudnia 2009 przez Spili Cytuj http://www.paneuropean-klub.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Ja byłem - w Dąbrowie Górniczej :biggrin: Unikaj centrum miasta, oraz wszelkich bocznych dróg chyba, że pojedziesz na enduro :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robert73 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Hej, Na przełomie maj/czerwiec wybieramy się w 4-5 moto na mały objazd "dookoła komina" :biggrin: Max 7 dni :crossy: Dąbrowa Górnicza --> Ulm Niemcy --> Jezioro Bodeńskie --> Livigno --> Jezioro Garda --> Triest --> Maribor --> I na północ przez Węgry i Słowację do domu. Był ktoś z Was w tych okolicach? Zależy mi jakichś "dobrych radach" :biggrin: Co warto zobaczyć, czego unikać, gdzie warto zjechać z trasy i takie tam pomocne pierdoły... :biggrin:Jezeli by to byla druga polowa czerwca,to po drodze znad j. Garda za Trieste, w Udine odbedzie sie najwiekszy w Italii zlot motocyklowy Sciaga plus minus 20 000 tys motocykli.17-20 06 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi