qurim Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 (edytowane) Aaatam buractwo. Każdy serwis korzysta z silikonu. W końcu po to istnieje ten silikon. A żaden serwis nie będzie ryzykował wypuszczenia moto które może zacząć się sra* olejem po kilku km bo to wstyd będzie więc używają silikonu. A czekanie 2 tyg. na uszczelkę, szczególnie gdy moto przyjedzie na szybki serwis dzień przed rozpoczęciem sezonu/zlotem/wyjazdem nie wchodzi w rachubę. Też korzystam z silikonu, pod warunkiem że nie jest on czerwony. :icon_mrgreen: Bo jak widzę takowy to działa na mnie jak czerwony silikon na byka. :icon_mrgreen: :buttrock: Czerwony mam w garażu, nowy, nie otwarty jeszcze. Leży od 3 lat i nie mam zamiaru go używać. Nawet do SHL czy WSK go nie używam bo mam czarny, markowy Wurth. :clap: Kosmos1 - zakładam że wiesz o tym iż miskę trzeba zdjąć z silnika żeby dokonać poprawnej naprawy. Edytowane 22 Grudnia 2009 przez qurim Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Kosmos1 - zakładam że wiesz o tym iż miskę trzeba zdjąć z silnika żeby dokonać poprawnej naprawy. Qurim, bolcu no dlategoż tutaj rozparawiamy o silikonach i uszczelkach bo chłop kumaty jest :biggrin: Teraz mi się przypomniała akcja właśnie z kumplem, który miał taką akcję w CB750, tylko nie pamiętam który to był serwis z Poznania... Ale jutro się dowiem i napiszę, otóż kazali zamówić nową miskę... Moto z tamtąd zabraliśmy i do dzisiaj moto zapitala na nowym gwincie. Jak ich poinformowaliśmy, że mają nagwintować, powiedzieli, że się nie podejmą. Mogą jedynie odkręcić i przykręcić miskę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmos1 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 dzieki chlopaki za szybka pomoc :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Qurim, bolcu no dlategoż tutaj rozparawiamy o silikonach i uszczelkach bo chłop kumaty jest :biggrin: Ach no tak... :banghead: :banghead: Nie kumaty wczorej byłem. :banghead: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi